sanaz84s مدیر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1489 عنوان بکارت | مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 69 پست چرا گزارش زدید بابا زشتا بخدا دوستم سوال کرد ازتون دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔 1404/04/10 | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missdentist عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5932 چه اصراریه میگی برای دوستته خب بگو برا خودمه بله دکتر و ماما میفهمه حتی اگر پرده ارتجاعی باشه دقیقاااا حتی اگر خراش سطحی هم باشه مشخص میشه چه برسه دخول کامل 🌙✨️
3335_yalda عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 334 نه فقط یک نفر باهم مشکل پیدا کردن پس اگه پسره مشکل ندارع با گذشته دختر پس دیگ جای نگرانی نیست میتونه پسره ب ماما بگه من مشکل ندارم بزنش سالم
sanaz84s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1489 والا من میخوندم ماما ها نمیتونن تشخیص بدن فقط از رو حالت های صورتت گواهی میدن شماها چطوری میگین؟؟ دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
sanaz84s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1489 با افراد مختلف داشته یا با دوست پسر با یک نفر فقط دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
sanaz84s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1489 عزیزم ده بار دخول کرده معلومه که میفهمه حتی اگ ۴ ماه گذشته باه یا ۶ ماه اصلا؟ دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
3335_yalda عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 334 والا من میخوندم ماما ها نمیتونن تشخیص بدن فقط از رو حالت های صورتت گواهی میدن شماها چطوری میگین؟؟ نگا میکنه میگه باکره ای ؟ ن گلم باید باز کنه طرف ، ببینه معاینه کنه
sanaz84s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1489 چه اصراریه میگی برای دوستته خب بگو برا خودمه بله دکتر و ماما میفهمه حتی اگر پرده ارتجاعی باشه من نامزد دارم عزیزم با پسرعموم عقد کردم واسه دوستمه دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13745 بنظرت میتونه بفهمه؟ اره دکتر میفهمه می تونه بره بگه میخوام معاینه بشم هم برای عفونت و هم برای بدنم چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
3335_yalda عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 334 حتی اگ ۴ ماه گذشته باه یا ۶ ماه اصلا؟ قشنگم خودت نگا خودت کن ببین چقدر گشاد یا تنگه
sanaz84s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1489 دقیقاااا حتی اگر خراش سطحی هم باشه مشخص میشه چه برسه دخول کامل پس پطوری میگن ماما ها نمفهمن؟ دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
missdentist عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5932 حتی اگه حلقوی یا ارتجاعی باشه خوب اگر شدت آسیب زیاد نباشه که نهولی خود پزشکی قانونی قطعا متوجه میشه ماما ۵۰ ۵۰ هست 🌙✨️
missdentist عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5932 پس پطوری میگن ماما ها نمفهمن؟ بستگی به تجربه شخص داره به نظرم 🌙✨️
sanaz84s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1489 پس اگه پسره مشکل ندارع با گذشته دختر پس دیگ جای نگرانی نیست میتونه پسره ب ماما بگه من مشکل ندارم بز ... مگه پسره رو هم میبرن موقع نامه دادن خود دخترخ نمیتونه تنهایی بره نامزدش خوشش نمییاد بیاد دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
sanaz84s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1489 اره دکتر میفهمه می تونه بره بگه میخوام معاینه بشم هم برای عفونت و هم برای بدنم خوب این چیکار کنه دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
sanaz84s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1489 خوب اگر شدت آسیب زیاد نباشه که نهولی خود پزشکی قانونی قطعا متوجه میشه ماما ۵۰ ۵۰ هست نه ماما منظورمه دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔