2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم چندبار رابطه داشته خاستی ماما نفهمه ؟

کلا شاید هفته ای یکبار داشته اونم نزدیک دوماه شاسد سر جمع میگه میشه ۱۰ بار الان ۴ ماهه گذشته میگه برای اولین بارم خون ریزی هیچی نداشته الان حالت واژنش مثل قبل تنگ شده بنظرت ماما میفهمه؟

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
فکر کنم میفهمه باید بره دکتر معاینه بشه ببینید چی میگه

میترسه میگه یک وقت بقهمه دکتر جلو خانوادش بده

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
کلا شاید هفته ای یکبار داشته اونم نزدیک دوماه شاسد سر جمع میگه میشه ۱۰ بار الان ۴ ماهه گذشته میگه بر ...

اره می‌فهمه بنظرم بلاخره فرقی هست بین واژن دست نخورده و واژنی که دخول داشته

میترسه میگه یک وقت بقهمه دکتر جلو خانوادش بده

خودش تنها بره دکتر، از دکتر بپرسه اوضا چطوره راجبش 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چرا این قدر دروغ و فریب و ریاکاری چند بار رابطه داشتن و الان میخواد خودش را یک دختر چشم و گوش بسته ن ...

کلا ۱۰ بار سر جمع پسره گذشته دختر رو قبول کرده ولی دخترا نمیخواد پسره این موضوع رو خانوادش بفهمن ولی خود پسره کاری نداره میدونه دوست پسر داشته میفهمه دکتره؟

چه اصراریه میگی برای دوستته خب بگو برا خودمه بله دکتر و ماما میفهمه حتی اگر پرده ارتجاعی باشه 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

بله عزیزم قطعا می فهمه مخصوصا میگی چند بار

حتی اگه حلقوی یا ارتجاعی باشه

پسر چقدر خوش شانسه

چزا

هیچی عزیزم بدوزشم مشخصه با افراد مختلف داشته؟ با کی داشته؟ چرا نیومده بگیرش؟

نه فقط یک نفر باهم مشکل پیدا کردن

اره می‌فهمه بنظرم بلاخره فرقی هست بین واژن دست نخورده و واژنی که دخول داشته

چ فرقی فرم واژنش تغییر نکرده

خودش تنها بره دکتر، از دکتر بپرسه اوضا چطوره راجبش

بنظرت میتونه بفهمه؟