2777
2789
عنوان

اخراج

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامردا اينجوري مينويسن كه كم حقوق بدن ديگه ... ميخوان سطح توقعو بيارن پايين😢

حقوق ظرفشویی که مشخصه.. اینکه مدرک دانشگاهی می خوان عجیبه.  خب یه دیپلمه و یه کسی که سیکل داره باید این کارو کنه نه کسی که رفته دانشگاه و مدرک دانشگاهی گرفته.  حق هر دو گروه خورده میشه... اون که دیپلمه بی کار می مونه, اون که دانشگاه رفته آخه  بره ظرفشویی؟ انصافه؟

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
حقوق ظرفشویی که مشخصه.. اینکه مدرک دانشگاهی می خوان عجیبه.  خب یه دیپلمه و یه کسی که سیکل داره ...

وقتي تو پول جا خواب بمونه ادم و در حال تحصيل باشه اره جانم ميره. من ارشد ميخونم و تو بچه هامون دو نفرو ميشناسم كه وضع بدي دارن و با اينكه به هر حال از رتبه برتراي اين كشوريم و دانشگاه تهران درس ميخونيم خير سرمون ، تو رستوران گارسونه . اونم يه گارسون سطح پايين. چون بهش خوابگاه ندادن .... 

وقتي تو پول جا خواب بمونه ادم و در حال تحصيل باشه اره جانم ميره. من ارشد ميخونم و تو بچه هامون دو نف ...

خود من تا قبل ازدواجم چون كلا شخصيت مستقلي دارم دستبند درست ميكردم ميدادم برام ميفروختن واسه پول خوابگام.... جز كاراي ديگه...