2777
2789
عنوان

بچها چیکار کنم چطورری پولدار شم

306 بازدید | 22 پست

پولی که میخوام پول کمی نیست آرزوهام حداقل ماهی پنجاه میلیون هست بابام ۱۵۰ می‌زنه به حسابم میگه مگه من پول دارم من کار نرفتم چیکار کنم به کی بگم حالا پنجاه میلیون به کنار ماهی یه تومن ام نمیدن بهم نزدیک عید دو سه تومن میده میگه برو لباس بخر همونم نمیخرم نگه میدارم بعداً با دوستام رفتم جای به چیز خواستم بخرم 

چند روز پیشا به نفر بهم پیشنهاد داد گفت ماهی پنجاه میدم بهت بیا بهم بده گفتم نه گفت ماهی هفتاد بازم گفتم نه اگه دختری بودم که برام مهم نبود رابطه الکی میفرستم حالا یه درصد راست می‌گفت یا میشد اما نمیخوام واقعاً خدا می می‌خوای امتحان من تموم بشه کی کنکور من تموم میشه منم تو رشته و شغل مورد علاقم کار کنم 

براحتی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی به همه میگم بابام هر چی بخوام برام میگیره کار میکنم به خودم میرسم فقط خودمو خدا می‌دونیم چقدر چیزا میخواستم حتی به زبون نیوردم چون نداره برام بخره 

ولی هیچ وقت قدر دختر خوب بودن مو ندونستن 

الهی بمیرم منم مجردی انقد بی پول بودم با اینکه مامان و بابام کارمند بودن😭

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
الهی بمیرم منم مجردی انقد بی پول بودم با اینکه مامان و بابام کارمند بودن😭

ازدواج کردی درست شد

من نمیخوام یکیا بیاد آرزوهامو برآورده کنه کاش خودم برسم دلم میخواد تا ازدواج نکردم همه شهرا رو مسافرت برم

من خیلی دوست دارم سالن ناخن راه بنداز میترسمممم

من آرایشگر هستم کار ام کردم ولی آرایشگری علاقه و صبر میخواد و حداقل دوسال مداوم رایگان کار کردن تا حرفه ای بشی 

من آرایشگر هستم کار ام کردم ولی آرایشگری علاقه و صبر میخواد و حداقل دوسال مداوم رایگان کار کردن تا ح ...

میگن ناخن زود کارش میگیره😁آرایشگری نه

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.