2789
عنوان

یه رل داشتم

161 بازدید | 24 پست

یه رل داشتم خیلی دیر سین میکرد در روز فقط میتونستیم سلام و احوال پرسی کنیم و بعدش شب بخیر . خلاصه من از دستش عاصی شدم چند بار سر این موضوع باهاش دعوا کردم همش میگفت اره میدونم منو ببخش درست میشم از فردا زود سین میکنم ( هیچوقت هم ب این حرفش عمل نمی کرد) اهااا یروز عمل کرد گفت دیگه نمیدم پیش رفیقام همش خونه میمونم با تو چت میکنم ولی میدونین چی شد اون روز من خیلی باهاش گرم صحبت کردم همش قربون صدقش رفتم درباره روزمرگی حرف زدم باهاش ولییی آقا همش سرد جواب میداد ازش پرسیدم عشقم چی شده چرا ناراحتی گفت حوصلم سر رفته ( ب خاطر اینکه ب زور نگهش داشته بودم باهام حرف بزنه سرد حرف میزد باهام) . خلااااصه بعد چند وقت تصمیم گرفتم دیگه پیویشو سین نزنم الان یک هفته یا دو هفته میشه ک پیویشو سین نکردم میدونید جالب چیه فقط یک پیام داد گفت جواب نمیدی ؟ همییییین دیگه هیچ پیامی نداده تو این یک هفته بنظرتون کار درستی کردم که کات کردم یا نه ؟

براش مهم نیستی کات کن بابا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

براش مهم نیستی کات کن بابا

قبلا خیلی مهم بودم همش قربون صدقم میرفت برام کادو های دو میلیونی می گرفت ولی الان دیگه اون جوری نیست چرا اینجوری شده اخه قسم میخوره خیانت هم نمیکنه پس چرا اینجوری شدههه

قبلا خیلی مهم بودم همش قربون صدقم میرفت برام کادو های دو میلیونی می گرفت ولی الان دیگه اون جوری نیست ...

چندسالتونه جفتتون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

قبلا خیلی مهم بودم همش قربون صدقم میرفت برام کادو های دو میلیونی می گرفت ولی الان دیگه اون جوری نیست ...

کسی ک سرد شده از ی جا دیگ داره گرم میشه..

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

چرا مردا اکثرا اینجورینمگه ترامپی چیزین اینقدر خودشونو میگیرن سین نمیکننبابا یکی نیست بگه حاجی تو یه ...

اه راست میگی بخدا قیافشم شبیه... بود ولی اخلاقشو دوست داشتم من که اخلاقشم بعد ۶ ماه ریده شد توش