2777
2789
عنوان

یه رل داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
من ۱۷ اون ۱۸

هم ت هم پسره بچه این. خودم 18 سالمه و اینکه پسر 18 ساله هنو خیلی بچس کلش باد داره و جدا از این پسرا خیلی دیرتر از دخترا ب بلوغ فکری میرسن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم ت هم پسره بچه این. خودم 18 سالمه و اینکه پسر 18 ساله هنو خیلی بچس کلش باد داره و جدا از این پسرا ...

خیلی کثافت بود من ب همه ی خانوادم راجع بهش گفته بودم می گفتم این با همه پسرا فرق داره همچیو خراب کرد نامرد 💔💔😭

واییییییی یعنی چیییی اخههه😭😭😭😭

ینی یا داره خیانت میکنه ک این خب ینی تنوع طلبه و از رو هوس با ت و کسای دیگس یا چون اصلا براش مهم نیستی سرگرم کار و رفیقاشه ب ت هم اهمیتی نمیده برنگرد ب این رابطه لطفا فقط خودت اسیب میبینی اون ب چپشه ک اگر نبود پیگریت بود الان

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

خیلی کثافت بود من ب همه ی خانوادم راجع بهش گفته بودم می گفتم این با همه پسرا فرق داره همچیو خراب کرد ...

تا چیزی قطعی نشده ب هیچکس هیچی نگو تا 2 3 ماه اول رابطه همه خودشونو خوب نشون میدن

ینی یا داره خیانت میکنه ک این خب ینی تنوع طلبه و از رو هوس با ت و کسای دیگس یا چون اصلا براش مهم نیس ...

فداتشم حرفات خیلی خوب بود خودمو با چیزای دیگه سرگرم میکنم ک اونو یادم بره اونم بره ب درکککککک ایشالااااا وقتی فقیر بود هیچی نداشت من کنارش بودم حالا که داره ماشین میخره منو گذاشت کنار ب عنممممممممممممم

فداتشم حرفات خیلی خوب بود خودمو با چیزای دیگه سرگرم میکنم ک اونو یادم بره اونم بره ب درکککککک ایشالا ...

پسر کم نیس عزیزم با یکی وارد رابطه شو ک قدرتو بدونه