2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست

برای منم تو زندگیم اتفاق افتاده،شوهرم مرد بدی نیس،ولی یه بدی داره،اگه کاری رو بدون مشورت و هماهنگیش کنم بعدش زهر مارم میکنه،الان با پنبه سرشو میبرم و هر کار بخوام میکنم و اونم موافقت میکنه،چن سال از زندگیت بگذره شمام وارد میشی عزیزم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا  من حس میکنم وقتی هرچی میگن قبول میکنیم پرروتر میشن

فک میکنی...همینجور پیش بری چنان زندگیت سرد میشه،من یه مدت راه شمارو پیش گرفتم،همسرمم به مرور نسبت بهم سرد شد،کاریم نداشت اصلا،دیگه داشتم افسرده میشدم...زندگیمون دونفره نبود،یکنفره بود...واقعا روزای بدی بود...هنوزم اثراتش هست

مشخصه شوهرت مرد خوبیه،خرابش نکن

برای منم تو زندگیم اتفاق افتاده،شوهرم مرد بدی نیس،ولی یه بدی داره،اگه کاری رو بدون مشورت و هماهنگیش ...

مثلا چیکار میکنید؟

چطور راضیش میکنید؟

من والا خودمو واسش لوس میکنم مهربون حرف میزنم هرکاری واسش میکنم 

فک میکنی...همینجور پیش بری چنان زندگیت سرد میشه،من یه مدت راه شمارو پیش گرفتم،همسرمم به مرور نسبت به ...

مرد خوبیه ولی تو بعضی موارد خیلی اذیتم میکنه 

مثلا تو یه موضوعی قبل عروسیم با شوهرخواهرم که خیلی هم با هم صمیمی بودن حرفشون شد الان دیگع خونه خواهرم نمیره 

یبار بهم گفت هرجا بگی میام 

من اونموقع باید از فرصت استفاده میکردم که نکردم 

الانم فعلا که باز میگه نمیرم 

مثلا چیکار میکنید؟ چطور راضیش میکنید؟ من والا خودمو واسش لوس میکنم مهربون حرف میزنم هرکاری واسش می ...

اول اینکه همه مثل هم نیستن،شاید شوهر شما این حس ک همیشه حرف اون باید باشه تو وجودش نهادینه است ک در اونصورت شما کار زیادی نمیتونین بکنین و باید تسلیم بشین

شوهر منم از این اخلاقا داش چون پدرشون اینطورین،من کلا صبرم زیاده خیلی و وقتی فهمیدم همه اتفاقای خوب اخرش کوفتم میشه چون رضایت شوهرم درش نیس ،کوتاه اومدم

شوهرم ادم عاقلی هس،وقتی دید من هر چی اون میگه گوش میکنم و خ جاها چون دوس نداره نرفتم،رویه شو تغییر داد و اینکه کجا برمو ،سپرد دست خودم،الان شاید باورش سخت باشه،ولی همه جا میرم و فقط بهش اطلاع میدم و اونم همیشه میگه،خوش بگذره

شمام صبر داشته باش،زمان همه ادمارو عوض میکنه

ببخش زیاد شد

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
اول اینکه همه مثل هم نیستن،شاید شوهر شما این حس ک همیشه حرف اون باید باشه تو وجودش نهادینه است ک در ...

خیلی ممنون از نظرت عزیزم 

نه شوهر من اصلا اونجور نیست که بگه جایی نرو و فلان 

با اینبار شاید سومین بار بود که گفت نرو 

وگرنه مخالفت نمیکنه 

با خواهرم هم با من کاری نداره ولی خودش رفت و امد نمیکنه 

خیلی برام سخته لطفا برام دعا کنید 

انشالله مشکلات زندگی همه حل بشه 

خیلی ممنون از نظرت عزیزم  نه شوهر من اصلا اونجور نیست که بگه جایی نرو و فلان  با اینبار ...

خدا خودش مشکل همه رو حل کنه،براتون دعا میکنم عزیزم