2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست
خب ببین چرا میگه نرو شاید نمیتونه ازت دور باشه

انگار مثلا اینجوری میخواد مرد بودنشو ثابت کنه که مثلا بگه اختیار تو دست منه 

منم از حرصم گفتم من دلم بخواد میرم برده تو نیستم که.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زنگ زد گفتم من دارم میرم هیچی نگفت گفت خدافظ

از دستت ناراحت شده،کاش حرفشو گوش میدادین

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
این خیلی خوبه چرا نیمه ی پر لیوان و نمببینی؟؟؟خوب دوست داره میگه نرو ..شوهره من یه مدت میگفت برو برو ...

شوهر من وقتی من خونه باشم هم گاهی عکس س و پ ر یا فیلم میبینه 

چه کنم ولله 

اعصابم خورد میشه 

شوهر من وقتی من خونه باشم هم گاهی عکس س و پ ر یا فیلم میبینه  چه کنم ولله  اعصابم خورد م ...

پس ازش دور نشو فکر کن یه شب نباشی و یه زن ج... بهش اتفاقی پیامی چیزی بده حالا همش بهت میگه برو

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد
شوهر من وقتی من خونه باشم هم گاهی عکس س و پ ر یا فیلم میبینه  چه کنم ولله  اعصابم خورد م ...

عزیزم این با حرف زدن حل میشه نه با قهر کردن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
تو که فهمیدی چیکار کردی چطور برخورد کردی 

قهر کردم بعدشم از دلتنگی دخترم خودمون برگشتیم خونه انقدر داغون شدم که خودش دلش سوخت

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد
پس ازش دور نشو فکر کن یه شب نباشی و یه زن ج... بهش اتفاقی پیامی چیزی بده حالا همش بهت میگه برو

از اون لحاظ خیالم راحته اهل اونجور چیزا نیست 

ولی عکس و فیلم چرا 

منم ناراحت میشم ولی نمیدونم چطور ترکش بدم 😐😐😐😐

الآن این رفتن و موندنو دوری اصلا به دلت نمیشینه...بهتر بود مشکلو حل میکردی و بعد میرفتی،الآن شوهرت فک میکنه تو زندگی دونفره تون هیچ کاره ستو نظرش ارزشی نداره،از یه طرف از مستقل بودنت جای اینکه خوشحال باشه و مایه افتخارش باشی،باعث ترسش میشیو باعث میشی که مخالفتاشو بیشتر کنه در هر موضوعی...علاوه بر این نسبت به خونواده تو رابطه ی احساسیت نسبت بشون حساس میشه.....

دقیقا  من حس میکنم وقتی هرچی میگن قبول میکنیم پرروتر میشن

خیر سردتر میشن

داری خودتو توجیح میکنی😐

اشتباه کردی

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚