2777
2789

بچه ها لطفا هر راهکاری دارین که حتی درصد کمی هم تاثیر می‌زاره بگین خودم ی مدت کمی پودر جوانه گندم خوردم تاثیری نداشت برام شما و خیلیا رو دیدم اینجا گفتن تاثیر داشته ، حالا واستون تاثیر داشته واقعا ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز ؟ خودتون تجربه داشتین ؟ من ی هفته خوردم تاثیر نداشت حتی ی ذره دیگه نامید شدم

یکسال خوردم فایده نداست

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
چند روز ؟ خودتون تجربه داشتین ؟ من ی هفته خوردم تاثیر نداشت حتی ی ذره دیگه نامید شدم

یکی دوماه 

خودم نه ولی دوستم هم تپل شد هم روشن

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد

[QUOTE=386482505]بیا من بدم بهت    کاش میشد به خدا از صورت پر خوشم نمیاد ولی در عوض خودم اونقدر لپ دارم هر ...[/QUO تا ی حدی خوبه لپ 😂 چیکار کردی لپ داری😭فقط صورتت پره یا بدنت هم ؟ 

اخه من کلا لاغرم

[QUOTE=386482505]بیا من بدم بهت کاش میشد به خدا از صورت پر خوشم نمیاد ولی در عوض خودم اونقدر لپ د ...

نه خوشبختانه فقط صورتم پره بدنم در همین حد بگم با قد 164 الان 46 کیلوام.

کار خاصی نکردم ارثیه همه خانوادمون همینن طایفه مامانم.

شیر خشک پودر جوانه گندم پودر مخمر آبجو با عسل یا چهار شیرهقاطی کن روزی دوبار بخور خیلی جوابه

اینا ک گفتم پودرارو با هم قاطی کن 

دوقاشق مربا خوری شیره یا عسل و سه پیمانه(با پیمانه شیر خشک) از مواد بریز قاطی کن بخور توی یه لیوان اب 

شیر هم خوبه ولی خودش هم شیر خشک داره