2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه لحظه

210 بازدید | 22 پست

هفته پیش عقد و عروسیم با هم بود ،پارسال به هم محرم شدیم زمستان 

من بخاطر فامیلا به درخواست مامانم که گفت عروسیتون رو مشهد بگیر تا فامیلا بتونن بیان وگرنه قرار بر شهر دیگه بود 

شما بعد از عقد و عروسی فامیل مثل خاله یا عمو یا هر فامیل نزدیک که باهاشون صمیمی هستین دعوتتون کردن یانه؟خانواده همسرم که دعوت کردن و مهمونی گرفتن برام هر کدومشون جدا

بنظرتون من حق دارم ناراحت بشم از اینکه زمانی پسر خاله هام  و دختر خاله ها و بقیه ازدواج کردن مامانم همشون رو مهمان کرد و در واقع رسم هست بینمون

ولی زمانی که من ازدواج کردم(اولین دختر خانواده )  از زمستان حتی دیگه بهم زنگ نزدن و انگار نه انگار و من برخورده جلو همسرم خجالت کشیدم

موقع اینکه محرم شدیم فامیل هیچ کدومشون حاضر نشدن با اینکه همه دعوت بودن 😔در واقع فقط عمه کوچیکم بود و خیلی دلم شکست

ماهم همینییم

متاسفانه زن ستیزی تو فرهنگ ما ریشه کرده

شرط میبندم موردی که میگی بعد از ازدواج دعوتش کردن پسر بوده

ما هم همینجوری هستیم پسرا بعد از ازدواج بیشتر می‌چسبانن به خودشون دخترارو با لگد دور میکنن

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم همینییممتاسفانه زن ستیزی تو فرهنگ ما ریشه کردهشرط میبندم موردی که میگی بعد از ازدواج دعوتش کردن ...

بیشترشون دختر بودن من دو تا پسر خاله دارم که ازدواج کردن

سه تا دختر خاله

دختر داییم

ولی به من که رسید ....

راستش بخوای اقوام ما اهل پاگشا نبودن دعوت نکردن خانواده شوهر همه جا دعوت شدیم.مسلما ادم ناراحت میشه ...

ولی ما خیلی با هم صمیمی بودیم جوری که خاله هام حکم مامان دوم برام داشت

فقط طفلک عمم اومد 

اره من حتی دختر خالم که عقدو عروسیش و جهاز چیدنش رفتم چقدر کمکش کردم عروسیم نیامد خالمم دعوتم نکرد م ...

منم چقد برای دختر خالم خوشحال بودم چقد ذوق کردم براش

بهش گفتم عقدو عروسی تو تابستون بزار که من برات برنامه و سورپرایز دارم

وقتی یاد اینا میفتم ناراحت میشم

همش جلو شوهرش ازش تعریف میکردم و میگفتم وای به حالت دختر خاله منو اذیت کنی به شوخی

بله صدرصد باید دعوت کنه اصلا ی رسمه ک عروس ازدواج کنه باید دعوتش کنن و کادو بدن بهش ، میشه مراسم عرو ...

دقیقا این رسم بین ماهم هست

ولی گویا من رو فامیل حساب نکردن

ماهم رسم پاگشا نداریم فقط مادر عروس دعوت میکنه ولی شما اگه رسم دارین طبیعیه ک ناراحت بشی و گلگی کنی ...

بله درسته

ما رسم داریم و مامانم موقع ازدواج بچه های فامیل، همشون رو دعوت کرد 

عزیزم من کلا نمیدونم چه هیزم تری به فامیل فروختم که با مامان بابام خوب هستن ولی با منو شوهرم نه