2777
2789
عنوان

کالباس خونگی

91 بازدید | 15 پست

دستگاهی که مواد ریخته میشه داخلش رو ندارم خیلی هم دقت میکنم هوا نره توش ولی نمیشه با گوشت مرغ درست میکنم

تخم مرغ یکبار زدم خیلیییی بد شد 

هروقت درست میکنم خیلی بد مزه میشه و حبابی حبابی 

نمیدونم چیکار کنم اگر کسی دستوری داره که باهاش درست کرده و خوب شده بده بهم

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با چرخ گوشت هم‌میشه اتفاقا 

برا اون حباب حباب شدنش راهی ندارم خودمم دنبال راه کارشم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
چرخ گوشت، مخلوط کن یا گوشتکوب برقی هم میتونی استفاده کنی بجای اون

نه منظورم اونیه که مواد رو میریزه تو جلد کالباس که حباب داخلش نره

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

تابحال درست نکردم آماده بهتر نیستبیایید تاپیک آخرم یه نظر بدید خوبن یا نه😁🩷

ضرر داره گرونم هست

یه بسته 5 تایی 100 هزار

تابحال درست نکردم آماده بهتر نیستبیایید تاپیک آخرم یه نظر بدید خوبن یا نه😁🩷

ضرر داره گرونم هست

یه بسته 5 تایی 100 هزار

نه منظورم اونیه که مواد رو میریزه تو جلد کالباس که حباب داخلش نره

اونو که خیلیا ندارند🧐  من خودم درست نکردم همیشه دخترعموم برام درست میکنه این دستگاهم نداره خوب درمیاد

اونو که خیلیا ندارند🧐 من خودم درست نکردم همیشه دخترعموم برام درست میکنه این دستگاهم نداره خوب درمی ...

تروخدا دستورش رو میپرسی ازش بهم بگی؟

درخواست دوستی میدم بگو 

بسته بندی بیرون رو انجام ندادم تو لیوان ریختم . حباب حباب نداشت . موادی که میریزی لیوان کم کم بریز ب ...

خوب شد؟ مزش 

شما با تخم مرغ و گوشت مرغ درست کردی؟ 

میشه دستورش رو برام بفرستی:))

به نظرم خونگیشم ضرر داره

اون موادو باید بریزی تو پلاستیک حالا یا مخصوص یا معمولی و سلفون 

بعدتو اب بچوشونیش 

میدونی چقدر سم از خودش پلاستیک تولید میکنه 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

به نظرم خونگیشم ضرر دارهاون موادو باید بریزی تو پلاستیک حالا یا مخصوص یا معمولی و سلفون بعدتو اب بچو ...

اره منطقیه اما بین بد و بدتر باید یکی انتخاب شه🫠

خوب شد؟ مزش شما با تخم مرغ و گوشت مرغ درست کردی؟ میشه دستورش رو برام بفرستی:))

تا اونجا که خاطرمه تخم مرغ نداشت تو دستورش. باید بگردم پیدا کنم. هویج و قارچم خودم ریختم توش 

تا اونجا که خاطرمهیه رون مرغ و یه سینه، نمک ،سیر داشت ، جز هندی که اصلا طعم مزه کالباس به اونه. هل و میخک خیلی کم . اساره دودم که سلیقه ایه، میتونی از قنادی بگیری اینم کم نباید زیاد بریزی

من یبار درست کردم فقط نمکشو فقط کم ریختم ، مزش خوب نشد ولی نمکش اندازه میشد گمانم چیز خوبی از آب در میومد . بعد زیاد نمیشه نگه داری ، یا بنظرم باید فریز کنی  وگرنه دو سه روزه باید بخورید دیگه