تا اونجا که خاطرمه تخم مرغ نداشت تو دستورش. باید بگردم پیدا کنم. هویج و قارچم خودم ریختم توش
تا اونجا که خاطرمهیه رون مرغ و یه سینه، نمک ،سیر داشت ، جز هندی که اصلا طعم مزه کالباس به اونه. هل و میخک خیلی کم . اساره دودم که سلیقه ایه، میتونی از قنادی بگیری اینم کم نباید زیاد بریزی
من یبار درست کردم فقط نمکشو فقط کم ریختم ، مزش خوب نشد ولی نمکش اندازه میشد گمانم چیز خوبی از آب در میومد . بعد زیاد نمیشه نگه داری ، یا بنظرم باید فریز کنی وگرنه دو سه روزه باید بخورید دیگه