مثلاً اگه پارتنر یا نامزدتون ماشین بگیره ما براش کادویی چیزی میگیرید؟ یا نیازی نیست؟ حالا جدا از شیرینی که اون طرف مقابلتون بهتون میده...
لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم میشه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍
خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگههم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفتهم بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس ماندهام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀
لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم میشه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍
اگه خیلی برام عزیز باشه و همیشه بهم هدیه میداد براش ی جاسوییچی یا ی چیز مربوط به ماشین میگرفتم ولی د ...
آره منم تو فکرم بود یه جاسوئیچی طرح پلاک با طرح ماشین بگیرم به نظرت خوبه؟ ایده دیگهای هم داری بده