2777
2789
عنوان

از خرابکاری های اشپزیتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 47 پست
اره جانمالان خوشمزه درمیارمااا😆

رسپی شو بگوووووو

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییییییی به به دلم خواست حالا من زیاد شیرینی و کیک اینا بلد نیستم شیرینی راستیش بلد نیستم ینی امتحا ...

عزیزممم،،تمرین میخواد گل،،امتحان کن لذت بخشه، حتماً میتونی، موفق باشی جونم 💚

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

مادر بزرگم میگفت هنر جدای از مال پدر و مادرته 

هنر رو یادبگیر برای خودت ، نه برای بقیه 

دوست ندارم آشپزی کنم به خاطر اینکه کسی تو آینده به پدر و مادرم حرفی بگه، بگه هیچی یادت ندادن  ، زهرمار میدم همچین آدمی رو 

دوست دارم آشپزی کنم فقط واسه کسایی که دوست شون دارم

آشپزی رو دوست نداشتم چون خیلی وقتم رو می‌گرفت  و من از این وقتا نداشتم🫠 همیشه در حال درس و بدو بدو برای آیندم بودم 

دیشب یه غذایی درست کرده بودم با بادمجان ، به نظرم بادمجان ها تلخ بود و مزه ی غذا اونی نبود که میخواستم سر سفره به مامان بابام این موضوع رو گفتم که غذای امشب رو دوست ندارم ، بابام کلاً غذا خوردنش تموم شده بود هاا ولی دیگ رو برداشت گذاشت جلو خودش گفت اینا رو تو درست کردی و با لذت خورد 

و این صحنه به نظرم تا همیشه تو ذهنم بمونه 

گند زیاد زدم به موادغذایی خیلیییی هاااا ولی میدونم یه روز به کارم میاد

هنر همیشه طرفدار داره

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
بفرما جانم،، فقط چون رسپی خودمه ،صلوات ونشر بااسم خودم یادت نره گل 🩵

دورت بگردم مرسی چ با سلیقه و مرتب 😘😘😘

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مادر بزرگم میگفت هنر جدای از مال پدر و مادرته هنر رو یادبگیر برای خودت ، نه برای بقیه دوست ندارم آشپ ...

ای جانم خدا حفظشون کنه 

منم بخاطر خودم آشپزی رو یاد گرفتم چون برام لذت بخشه آشپزی بهم آرامش میده 

ای جانم خدا حفظشون کنه منم بخاطر خودم آشپزی رو یاد گرفتم چون برام لذت بخشه آشپزی بهم آرامش میده

💚💚💚

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا