2777
2789
عنوان

از خرابکاری های اشپزیتون بگید

573 بازدید | 47 پست

۲۲سالمه 

مجردم 

من خودم خیلییییییی خرابکاری کردم تاحالا 

خیلیییییی

من از ۱۳سالگی  شروع کردم به یادگرفتن آشپزی 

چون خیلییییی شکمو بودم و هستم ، مامانمم دست پختش تعریفی نداشت ، ینی وقت نمیزاشت برا آشپزی،  ولی من یواش یواش از اینترنت یاد گرفتم دستورات مختلف امتحان کردم 

تا الان که ۲۲سالمه همه غذاهایی بلدم البته به غیر تعداد زیادی  غذاهای فرنگی 

یه بار زن یکی از دوستای پدرم بهمون زنگ زد که شب بیاین شاممونو ببریم بیرون ما فلافل میاریم، دیگه مام مجبور بودیم فلافل ببریم دیگه 

اونموقع ۱۵سالم بود

من نخود گذاشتم پخت ، پیاز ، سیب‌زمینی،  ادویه و....

هی هرررچی مینداختم تو روغن وا میشد 

آخر بابام آماده خرید 

یا مثلا یه بار کوفته خواستم درست کنم، همششششش وا شد شده بود عین اش

ولی الان کوفته و فلافلام زبان زده ( به گفته بقیه، حمل ب خودستایی نباشه) 

یا مثلا قرمه درست میکردم عینننننن زهرمار میشد ، آب یه طرف دون یه طرف بی مزهههههههه

ماکارونی درست میکردم خمیرررررررر

کتلت درست میکردم خاممممممممم

ولی خب بابام همیشه بهم میگفت اینجا هرچقد میخوای خرابکاری کن تو غذا درست کردن ، رفتی خونه شوهرت بلد باشی همه چی ، شوهرت نگه لعنت به پدر مادرت🥲

شما چطور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی ۱۷ ۱۸ سالم بود میخواستم سوسیس سرخ کنم خودم تنها خونه بودم طوری بود که تا اونموقع اصلا آشپزی نکرده بودم

سوسیسارو بدون روغن سرخ کردم فک کردم اینا چون غذای آماده ان به روغن نیاز ندارن🥲🥲😂همشون سوختن 

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

پس چیکار میکنین غذارو

در حد پاستا و غذای ساده میتونم

اخر هفته نیروی کمکی برای چند روز غذا درست میکنه 

بعضی وقتا هم از بیرون میگیریم 

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

من ۱۱ سالگی غذا می‌پختم کلا خوشم میاد

گند هم زیاد زدم

ولی خوشم میاد😂

مثلا یع بار میخواستم ادا اشپز ماهرا رو در بیارم داخل ماهیتابه آتیش بگیره

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

من ازدواج کردم به معنای واقعی کلمه هیچی بلدنبودم

رفتیم شمال شوهرم گفت تا میرم میام یه چایی دم بذار😂ژنگ زدم به مامانم که مامان چایی چجوری دم میذارن تو قوری و کتری😂😂

یبار اومدم گوشت قلقلی درست کنم واسه رشته پلو اول گوشت رو سرخ کردم بعد میخواستم قلقلی کنم😂🤣🤣