2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل شاغل و خانه دار

212 بازدید | 27 پست

خانوما من چند ماهیه عروسی کردم و خانه دار شدم تا قبلش شاغل بودم البته شهرم عوض کردم و کارمم مجبوری ترک کردم. الان که چند ماهه خانه دارم و بچه ام ندارم واقعا حوصلم سررفته و حس میکنم هیچ کار مفیدی نمیکنم. حقوق شوهرمم معمولیه و در حد خودمون بد نیست ولی اینکه بتونیم خیلی خوب خرج های اضافی ام بکنیم اینجور نیست. حالا خانومای شاغل شماها میرسید همه کاراتون بکنید؟ میخوام ببینم اگه بازم شاغل بشم میتونم از پسش بربیام یا زن با کار بیرون فرسوده میشه! واقعا حوصلم تو خونه سررفته 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دلت بچه میخواد که نمیتونی هم کار خونه کنی هم بیرون هم به کارای بچه برسی 

میتونی دوسه سالی بری کار کنی و اگه دیدی باب میلت نیست خارج شو و به زندگیت برس 

ببین با بچه هم میشه کار کرد اما خیلی خیلی خیلی سخته و بچت چند تربیتی میشه طعم آغوش مادر نمیچشه پس همون بهتر که سال های اول زندگی بچه حداقل تا سه سالگی کنارش باشی 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

ببین دوحالت داره یا نمیری سر کار و تا آخر عمر دستت جلو شوهرت درازه و خدا نکرده لنگ یه هزاری هستی استراحت هاتو داری مجبوری خال خانباجی بازی دربیاری

مجبوری خدمات بدی چون سر کار نمیری. . یا مستقل میشی مجدد بازم حقوق داشتنت یه لطفی حداقل برا خودت پس انداز میکنی و کمک خرجی و زندگیت جلو میفته. دستت دراز نیست ولی خسته هستی اگه کارت سنگین باشه. توقعات و مهمونی و اینا ازت کمتره. حالا خودت ببین چجوری دوست داری

بستگی داره محل کارت و ساعت کارست چجوری باشه 

من خانه دارم حوصلم سر می‌ره گاهی هم افسرده میشم ولی می‌دونم کاری که بیرون از خونه باشه رو نمیتونم انجام بدم بچه هام اعتماد نمیکنم جایی بزارم و می‌خوام استرس نکشن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀