2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فردا باید برم بعدش چی خوردی که جای سوراخت ترمیم شد 

چیز خاصی نخوردم. بعد آمینو اومدم خونه و دو روز استراحت کردم تقریباً فقط برای دسشویی بلند میشدم و از توالت فرنگی استفاده می کردم. دو تا اسپری بهم داده بودن یکی ضد عفونی کننده و یکی ترمیم کننده.اونا رو استفاده می کردم. تا یک هفته هم استراحت نسبی داشتم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
یعنی چی تو سل فری نشنیدم راهنمایی میکنی؟؟؟

آزمایش خون هست بجای امینوسنتز با درصد ۹۹.۹۹درصد آمینوسنتز احتمال سقط هست واسه همین من آزمایش خون ساده دادم که یه کم هزینه اش زیاده

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
غربالگری اولم ریسک متوسط بود

منم باید امینو شم خیلی نگرانم ریسکمو بالا زده هفته بعد وقت گرفتم 

چقد زمان میبره جوابش بیاد 

دل تو دلم نیست ...

دو دلم دست و دلم به هیچی نمیره ...

كوچك رويايي ِ من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواندبه عشق من به تو شك كند.تمام ِ بودنت را حس مي كنم ... حاجتي به استخاره نيست  عشق ما ... عشق من به تو عشق تو به من يك پديده است ...يك حقيقت بي نياز از استخاره و ُ گمان صداي قلب تو ... صداي زندگيست. زندگي را دوست داشته باش نازنين ِ من زندگي را زندگي كن عاشقانه كودكانه... حتا وقتي بزرگ شدي  كودكانه زندگي كن جانكم مادرانه ترين لحظه هاي امروزم همين لحظه است...همين لحظه كه با تمام جان ِ عاشقم دوستت دارم را يواشكي به تو هديه ميكنم... تو خوب ميداني كه من چقدر شاعرانه با تو حرف ميزنم...تو خوب ميداني كه...من تا همان لحظه كه قرار است بيايي قرار است در كنارت بمانم و تازه اين شروع زندگي ِ كودكانه ي تو است.
یه هفته ای جوابشو میدن اصلا نگران نباش هیچی نمیشه خیالت راحت میشه

مرسی عزیزم 

توکل به خدا ...

كوچك رويايي ِ من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواندبه عشق من به تو شك كند.تمام ِ بودنت را حس مي كنم ... حاجتي به استخاره نيست  عشق ما ... عشق من به تو عشق تو به من يك پديده است ...يك حقيقت بي نياز از استخاره و ُ گمان صداي قلب تو ... صداي زندگيست. زندگي را دوست داشته باش نازنين ِ من زندگي را زندگي كن عاشقانه كودكانه... حتا وقتي بزرگ شدي  كودكانه زندگي كن جانكم مادرانه ترين لحظه هاي امروزم همين لحظه است...همين لحظه كه با تمام جان ِ عاشقم دوستت دارم را يواشكي به تو هديه ميكنم... تو خوب ميداني كه من چقدر شاعرانه با تو حرف ميزنم...تو خوب ميداني كه...من تا همان لحظه كه قرار است بيايي قرار است در كنارت بمانم و تازه اين شروع زندگي ِ كودكانه ي تو است.