2777
2789
چون نسبت فامیلی داشتیم ترجیح دادم آمینو بشم به جای کوادمارکر. ریسک غربالگری اولمم پایین بود ولی می خ ...

اهان اخه منم غربالگریم مشکوکه نه نسبت فامیلی داریم سنمم بالا نیست 22 سالمه اما نمیدونم چرا 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست   

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اهان اخه منم غربالگریم مشکوکه نه نسبت فامیلی داریم سنمم بالا نیست 22 سالمه اما نمیدونم چرا 

خب الان دکتر گفته آمینو بشی؟ غربالگری دومت ریسک زده یا اولی؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

درسته تو سن بالا فاکتور خطر بیشتره یا تو ازدواج فامیلی ولی دلیل نمیشه تو سن کم یا تو نسبتهای غریبه هم اصلاً مشکلی پیش نیاد. به هر حال اینا فقط احتمال هست. و معمولاً جنین ها سالم هستن.

می خوای آمینو بدی یا سل فری؟ بارداری؟ ریسک داشته غربالگری هات؟

سل فری چیه نشنیدم دکترم گفت امینو سنتز دقیق تره ؟؟؟

غربالگری دومم ریسک زده

آره فهمیدم. مربوط به ستون فقرات جنین هست. نمیدونم ریسک هاش چقدر باید باشه چون من این آزمایشا رو ندادم و مستقیم آمینو شدم. 

سل فری چیه نشنیدم دکترم گفت امینو سنتز دقیق تره ؟؟؟

سل فری از طریق خون مادر هست آزمایشش و میفرستن خارج نمونه رو. یه روش غیر تهاجمی هست ولی آمینو مستقیماً از مایع آمنیوتیک برداشته میشه و ۹۹ درصد احتمال درست بودنش هست.

سل فری رو معمولاً تو غربالگری اولیه انجام میدن. اگه نظر دکترت رو آمینو هست بهتره وقت رو تلف نکنی. چی مرددت کرده؟

سل فری رو معمولاً تو غربالگری اولیه انجام میدن. اگه نظر دکترت رو آمینو هست بهتره وقت رو تلف نکنی. چی ...

از جوابش فقط میترسم میخوام ببینم شده کسی osb بالا باشه امنیو سنتز کرده باشه بگه سالم بچه 

از جوابش فقط میترسم میخوام ببینم شده کسی osb بالا باشه امنیو سنتز کرده باشه بگه سالم بچه 

آهان پس آمینوسنتز شدی. ان شالله سالمه. توکل کن به خدا.