2777
2789
سلام دوستان منم ازمایش غربالگری اولم مثبت بود باید امینوسنتز بشم. خیلی خیلی نگران وناراحتم .برا منم ...

انشالله که چیزی نیست نی نی سالم خیالت راحت 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست   

خدارو شکر جواب امینو سنتزم اومد نی نی جونم گل پسرم قند عسلم سالم و نرماله همه چیش

كوچك رويايي ِ من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواندبه عشق من به تو شك كند.تمام ِ بودنت را حس مي كنم ... حاجتي به استخاره نيست  عشق ما ... عشق من به تو عشق تو به من يك پديده است ...يك حقيقت بي نياز از استخاره و ُ گمان صداي قلب تو ... صداي زندگيست. زندگي را دوست داشته باش نازنين ِ من زندگي را زندگي كن عاشقانه كودكانه... حتا وقتي بزرگ شدي  كودكانه زندگي كن جانكم مادرانه ترين لحظه هاي امروزم همين لحظه است...همين لحظه كه با تمام جان ِ عاشقم دوستت دارم را يواشكي به تو هديه ميكنم... تو خوب ميداني كه من چقدر شاعرانه با تو حرف ميزنم...تو خوب ميداني كه...من تا همان لحظه كه قرار است بيايي قرار است در كنارت بمانم و تازه اين شروع زندگي ِ كودكانه ي تو است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز خاصی نخوردم. بعد آمینو اومدم خونه و دو روز استراحت کردم تقریباً فقط برای دسشویی بلند میشدم و از ...

بعد از امینو میشه از پله بالا رفت اخه دکترم گفته باید انجام ولی خونمون طبقه دومه 

بعد از امینو میشه از پله بالا رفت اخه دکترم گفته باید انجام ولی خونمون طبقه دومه 

من رفتم خونه مادرم که طبقه سومه بدون آسانسور. مشکلی پیش نیومد.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
هزینه اش چقد شد ایا بیمه میده هزینه رو

سال ۹۴ حدود یک میلیون شد. بیمه چیزی نداد چون من خودم درخواست داده بودم. بیمه تکمیلی گفت فقط در صورت ریسک بالا کمی از هزینه ها رو میداد.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.