2777
2789
عنوان

شوهرم چن بار بدون دلیل بیرونم کرده

358 بازدید | 39 پست

دو تا بچه دارم خیلی ساختم باهاش ولی اون میگه فقط طلاق.آورد خونه مادرم گف برو کارای طلاقو بکن نه خودتو میخام نه بچه هارو ۴۰روزه زنگم نزده اصلا.بعد طلاق شرایطم خیلی سخت میشه😭شرایط مالیم هم اوکی نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراتو بری، بزار اون درخواست بده حقتو هم کامل بگیر، برو شکایت کن بگو از خونه انداختت بیرون

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خب توهم برو مهریتو بذار اجرا درضمن حضانت بچه هارو بده به خودش اون میخواد بچه هارو بده به تو خودش بره پی زندگیش راحت مث پسر مجرد 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

خدا نکنه عزیزم آره پول نقده سکه نیس گذاشتم اجرا ولی خیلی طول کشیده خبری نیس از ابلاغیه اینا.هیچی ندا ...

خدا لعنتش کنه 

ببین میتونی یه شغلی پیدا کنی

بچه هات چند سالشونه؟

ماشین داری؟

میگم اگه ماشین داری ویزیتوری پولش نقده برات خوبه موقت کار کنی

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

2790
2778
2791
2779
2792