2777
2789

اونا ماشین ندارن ما همجا باهم میریم همش میره جلو میشینه یه تعارفم نمیکنه مادر خودم اصلا جلو نمیشینه میگه زن باید پیش شوهرش باشه به زنداداشم میگه  خلاصه من اونجوری نیسم ک چیزی بگم بنظرتون من اشتباه فکر میکنم اقلاً نبایدی تعارف کنه ما راه دورم میریم ایشون میشینن  نطر شما چیه شما چیکار میکنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر من همیشه تعارف میکنه ولی من قبول نمیکنم ،بعضی وقتا هم خودش زیاد جلو بشینه ،با اصرار به من میگه جلو بشین

اینکه تعارف نمیکنه واقعا چرررته🥴🥴😐😒

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

من معمولا خودم پشت میشینم

ولی شما اگه همه جا باهم میرید بهتره دیگه تعارفات رو بذارید کنار و جلو بشینید

چقدر سخته همه جا باهم میرید

چرا یه ماشین برا خودشون نمیگیرن

چندبار هم شما زودتر جلو بشین و نهایت ازش عذرخواهی کن ببخشید  که پشتم به شماست 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

۷ سال ولی اولین سالیه ک تو یه شهریم

برا منم سخته هر جا بریم یکی دیگه تو ماشین باشه اصلا راحت نیستم

مخصوصا راه دور

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

۷ سال ولی اولین سالیه ک تو یه شهریم

فقط مادرشوهرتون توی ماشین میاد یا خواهرشوهر و برادرشوهر هم توی ماشین شما میشینن؟

میخوام ببینم شما فقط عقب میشینید یا کس دیگه ای هم هست

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

برا منم سخته هر جا بریم یکی دیگه تو ماشین باشه اصلا راحت نیستممخصوصا راه دور

من هر جا رفتم همیشه پدر شوهر مادر شوهرم باهامون بودن پدر شوهرم فوت کرد همیشه مادر شوهرم هست بیست سال ازدواج کردم هنوز دو تایی تنهایی جایی نرفتیم