2777
2789
عنوان

دخترم رو امروز بردم بانک 😂

4373 بازدید | 117 پست

دخترم امسال ۸سالش میشه

خیلی علاقه داره با من بیاد سرکار و بعضی روزها هم میاد؛

امروز هم گیر داد بیاد.

بهش گفتم سرکار نمیرم و یه‌سری کار بانکی دارم و باید برم بانک

گیر داد و امد

رسیدیم؛ گفت: باید چه کاری انجام بدیم؟

گفتم:  ما امدیم چندتا شبا انجام بدیم.

اول از دستگاه شماره میگیریم

بعد فرم شبا از روی میز بر میداریم و پر می‌کنیم 

و منتظر میمونیم تا شماره رو بخونن 

دخترم هم یه ذره از یکی از فرم‌ها رو با خط زیباش پر کرد و به نتیجه رسید خیلی بلده 😅

حالا وقتی برگشتیم دخترم با اعتماد به سقف کااااامل به کارفرمای من گفت دیگه کارهای بانکی رو بگید من انجام بدم ؛ یاد گرفتم 😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخییی😂😂

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اخییی گودوویی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

😂

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

2790
2778
2791
2779
2792