2777
2789
عنوان

دخترم رو امروز بردم بانک 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4373 بازدید | 117 پست
اوهوم طلاق با بچه خیلی سخت تراز طلاق عقد هستسرنوشت اون بچه چی میشه و..... ولی یچیزی من میگم رابطه ای ...

آره واقعاً 

رابطه‌هایی که با نابرابری موقعیت هست مشکلات زیادی درش پیدا میشه 

اینا که از همه جهت نابرابر بودن

انقدر پرنسس و خانواده‌اش زنگ زدن حس کشور میانجی بهم دست داده😅

نمیدونم دیگه بیشتر از سی تومن میخواست چیکار

خب جمعیت‌ها زیاده؛ هزینه سفر زیاد میشه

شوهر منم بیشتر از سی‌تومن ازم پول گرفت برای سفری که با خانواده‌اش بودن

جمعیت خانواده شوهر من و پرنسس نون و آب هم که بخورن زیاد میشه😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب جمعیت‌ها زیاده؛ هزینه سفر زیاد میشهشوهر منم بیشتر از سی‌تومن ازم پول گرفت برای سفری که با خانواده ...

مگه هزینه کل خانواده با پرنسسه 

گفتی ۸ تا بچه هستن 

سی تومن خرج یه ماه خورد و خوراکشونه

مگه هزینه کل خانواده با پرنسسه گفتی ۸ تا بچه هستن سی تومن خرج یه ماه خورد و خوراکشونه

خب به هرحال داشتن برادر و پدر معتاد براش یه هزینه‌هایی داره

خودش هم لاکچری و پرهزینه شده😅

آره واقعاً رابطه‌هایی که با نابرابری موقعیت هست مشکلات زیادی درش پیدا میشه اینا که از همه جهت نابراب ...

نقش شما در رابطه پرنس و‌پرنسس مثل نقش کشورهای عربی در میانجی گری ایران امریکاس۰😅😅

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خب به هرحال داشتن برادر و پدر معتاد براش یه هزینه‌هایی دارهخودش هم لاکچری و پرهزینه شده😅

ازدواج با پرنسس برای پرنس صرفا ازدواج با ینفر نبود بلکه مثل به سرپرستی گرفتن۹تا آدم بزرگسال دیگه که پرخرج ن بود 

بنظرم همین کتکایی که پرنسس میزدن هم احتمالا بخاطر پول بوده باکتک پرنسس پول مواد از پرنس میخواستن بگیرن!!!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ازدواج با پرنسس برای پرنس صرفا ازدواج با ینفر نبود بلکه مثل به سرپرستی گرفتن۹تا آدم بزرگسال دیگه که ...

من و پرنس این جریانات مونده بودیم غم خودمون رو بخوریم یا به هزینه‌های خانواده همسری که ما رو به هویج هم حساب نمی‌کنن فکر کنیم 😂

ولی حق داشت دختره لباسش رو در نمیاورد واقعا جای کبودی نمیره 

من دستم خورد به میز کبود شد 

هی ترمیم کننده زدم خوب نشد الان با کرم گریم کاورش می‌کنم تا برم دکتر 

حالا این بچه بیچاره انقدر کتک میخورده

من و پرنس این جریانات مونده بودیم غم خودمون رو بخوریم یا به هزینه‌های خانواده همسری که ما رو به هویج ...

اینکه خانوادش پرنس رو عابر بانک میدیدن و درعین حال هیچ احترامی هم براش قائل نبودن کفر آدم در می‌آورد و پرنس واقعا حق داره عصبانی باشه

اینکه خانوادش پرنس رو عابر بانک میدیدن و درعین حال هیچ احترامی هم براش قائل نبودن کفر آدم در می‌آورد ...

خیلی زرنگی می‌خواست که یک مرد رو اونقدر زود جذب کنی

و خیلی حماقت می‌خواست که مردی که عقدت کرده رو انقدر زود از خودت خسته کنی

خیلی زرنگی می‌خواست که یک مرد رو اونقدر زود جذب کنیو خیلی حماقت می‌خواست که مردی که عقدت کرده رو انق ...

دوره ملکه فقط برای تکنیک جذب بود شامل تکنیک نگهداری و حفظ نمیشد😂

اون غول چراغ طاقچه خونه ملکه هم توانش درجذب بود فقط خدمات پس از برآورد سازی آرزو نداشت😅

دوره ملکه فقط برای تکنیک جذب بود شامل تکنیک نگهداری و حفظ نمیشد😂اون غول چراغ طاقچه خونه ملکه هم توا ...

فکر کنم رفتن مسافرت غول چراغ جادو رو نبردن اثرش رفع شد😅

فکر کنم رفتن مسافرت غول چراغ جادو رو نبردن اثرش رفع شد😅

اینا که میزن جادو و دعا و طلسم و.میگیزن من شنیدم تاثیر موقت هست و بعد یه مدت تاثیرش میره و باید مدام تمدید شه...

راستی به پرنس بگو مواظب باشه از دست ملکه یا اط افیانش چیزی نخوره و لباس خودش  دستش نده و لباسی هم نگیره