2777
2789

میخام سقط کنم سنم کمه الان بچه نمی خاستم و چیز های دیگ

پنج هفتمه ولی میترسم از عوارض ک نکنه نازای و اینا بیاره کسی هست ک استفاده کرده باشه راهنماییم کنه

چند سالته؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی میترسم 

من باردار نبودم دو ماه پیش ولی فکر میکردم هستم و میخواستم استفاده کنم برای سقط اما خداروشکر ازمایشم منفی شد 

میگن باید اصل باشه حتما

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

خودم که نه. اما ۵ ماهم بود زایشگاه بستری شدم بخاطر زایمان زودرس.

یه خانمی رو اوردن هی خون بالا میاورد حالش خیلی بد بود. گویا همبن قرص رو سرخود خورده بود. اخر نفهمیدم فوت شد یا زنده موند اما بخاطر خونریزی شدید بردنش اتاق عمل رحمش رو در بیارن.

خدا برا کسی نخواد خیلی سخته.

الهی به امید خودت...  
اواخر18

سنت کمه خطرناکه 

با مشورت پزشک مصرف کن ک خدایی نکرده ب خون ریزی نیفتی

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

با امپولم سقط میشه؟

نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم 

ولی خیلی ریسکه. شاید اون عمرش به دنیا باشه بعد دلت میاد دست به قتبل بزنی عزیزم؟ به نظرم حتما برو پیش دکتر مشورت کن. من خیلی میترسم بلایی سر خودت بیاری چون با چشمام دیدم از اون موقع خیلی ترسیدم

الهی به امید خودت...  
2790
2778
2791
2779
2792