2777
2789
عنوان

دایی شوهرم چرخ خیاطی مو بردع

231 بازدید | 22 پست

لازم داشت واسه دخترش برد یه 4روز پیش 

منم لازم دارم لباس بدوزم هنوز نیاورده

اگه خیلی طولانی شد دیدم نیاورد چیکار کنم چی بگم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان زنگ بزن وگرنه پررو میشن ،بگو نیاز دارم میام میبرم ،برو در خونشون بگیر

دفع بعدی چیزی خاستن چی بگم والا وقتی میگن فلان چیز روت نمیشه بگی نمیدی 

من زن دایی هایه شوهرم خونه هاشون کنار خونه مایه از اونا نگرفته از من گرفت 

زنگ بزن بگو دایی جان بی زحمت چرخو میارید میخوام باهاش چیزی بدوزم خودتم اگر چیزی داشتی بگو خودم براتون بدوزم.

به نظرم خودت براشون بدوزی بهتره تا بیان چرختو ببرن و ممکنم هست بشکنه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

دایی شوهر چرخ خیاطی تو رو چطوری روش شده ببره 

موقع بردن مشخص نکردی کی برگردونه؟ 

دو هفته مونده به اینکه بخوای شروع کنی به دوختن لباست به داییه یا دخترش زنگ بزن بگو فلانی من از هفته آینده می‌خوام پارچه مو بدوزم تا اون موقع کارت تموم میشه دیگه ؟ 

اینطوری اگه حتی تا دو هفته هم طول داد حرص نمی‌خوری 

فقط تایم رو براش مشخص کن که فکر نکنه چرخ هست دیگه هی پشت گوش بندازه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

تو که روت نمیشه بگی چرخمو بیارین برو یکی دیگه بخر .

چه ربطی داره روم میشه بخون یه بار دیگه نوشتم چی بگم که پس بگیرم وگرنه چرا روم نشه بگم 8تومت 2ماه پیش خریدم. بعد برم دوباره بخرم

روم نمیشود اول ندم بهشون بگم نمی‌دم وگرنه الان میرم پس میگیرم 

زنگ بزن بگو دایی جان بی زحمت چرخو میارید میخوام باهاش چیزی بدوزم خودتم اگر چیزی داشتی بگو خودم براتو ...

نه اصلا کافیه به اینجور آدما رو بدی که خودت واسشون میدوزی ، تا کمرت رو پشت چرخ خم نکنن ولت نمی کنن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85