2777
2789
عنوان

منم از این لباسا میخوام

125 بازدید | 8 پست

گرم کاش یه جا دیگه بودم اینطور چیزا میپوشیدم

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)

عاشق دامنش شدم

خودم خیلی پارچه های گلگلی و روشن رو دوست دارم

سبک لباسامم همینه

همه بهم میگم حنا دختری در مزرعه  

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

لباسات رو ار اگه از پیج خاصی میخری میشه معرفی کنی

عزیزم دامنام رو همرو حضوری میخرم زیاده

لباسام روهم از پینترست ایده میگیرم و با پارچه میدم خیاط بدوزه

یه سری مغازه ها دور و اطرافمون هست که همچین سبکهایی لباس دارن از اونجا میگیرم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عاشق دامنش شدمخودم خیلی پارچه های گلگلی و روشن رو دوست دارمسبک لباسامم همینههمه بهم میگم حنا دختری د ...

خیلی قشنگ منم خیلی خوشم اومد منم میپوشم ولی برا بیرون دوست دارم😭

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)

چقدرم خودش خوشگله ورپریده

اره خیلی 

عزیزم دامنام رو همرو حضوری میخرم زیادهلباسام روهم از پینترست ایده میگیرم و با پارچه میدم خیاط بدوزهی ...

اتفاقا منماز پینترست چندتا پیراهن بیرونی دیده بودم دنبال مشابش تو پیجا بودم احتمالا منم بدم خیاط بدوزه برام

خدایا بغلم کن

اتفاقا منماز پینترست چندتا پیراهن بیرونی دیده بودم دنبال مشابش تو پیجا بودم احتمالا منم بدم خیاط بدو ...

اره همین کارو کن

من دلم میخواست خودم خیاطی بلد بودم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز