2777
2789

امروز رفته بودیم فروشگاه یدونه کیک برداشت با پفیلا بعد رفت پفک هم اورد با آبمیوه گفت مامان ۴ تاشو می‌خوام من اکثر مامانا رو دیدم تو این شرایط ۴ تاشو برمیدارن ولی من گفتم سهم تو ۲ تا هست یا باید کیک و پفیلا رو برداری یا پفک و آبمیوه نمیتونی ۴ تا برداری 

خیلی وقته بچمو اینطوری تربیت کردم کلا یاد گرفته بیش از اندازه نخواد و همچی براش سهم داره با مشاور هم حرف زدم گفت کارت عالیه 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام بچمو اینجوری تربیت کنم بچه ای ک همیشه همه چیز در اختیارش باشه خطرناک میش در اینده

دقیقا 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

دیگه هرکی یکجور بزرگ میکنه

من به روش ۴ تا بزرگ شدم

ولی بد تربیت نشدم😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آرررره خیلیییییییی خوبه این کار 

از همین الان هم اقتصادی بزرگ میشه 

هم من قبول دارم بچه ایی که براش زیاد خرج کنیو نمک نشناس میشه آخرش کار میده دست خودش با این رفتاراش

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بیشتر توضیح میدین؟اگه مثلا چهار تاشم میخریدین براش چ فرقی میکرد؟این رفتار چیو ب بچه یاد میده؟

یاد میده که هر چیزی که میخواد رود نباید داشته باشه 

من میبرمش فروشگاه قبلش بهش میگم می‌تونه فقط یه چیز برداره . اگه دوتا بر داره میگم یکیشون باید بذاره سر جاش . خیلی جاها فروشنده ها نگام میکنن ولی اهمیت نمیدم و کار خودم رو میکنم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

یاد میده که هر چیزی که میخواد رود نباید داشته باشه

من همیشه خوراکی زیاد میخرم تو خونه هس فروشگاه میریم باهاش خرید اصلا زیاد توجه نمیکنه ب خوراکیا خودم براش بستنی میخرم مثلا عدس برمیداره یا لوبیا میاره میزاره تو سبد میگه مامان ب جات کمک کردم 😂😂

بنظرتون خوراکی کم کنم تو خونه؟

من بچم شهربازی و پارک میریم پدرمو در میاره انقد وسیله سوار میشه پشت سر هم ی وسیله رو چند بار مثلا ت ...

از قبل تو خونه بهش بگو اجازه داری دوتا وسیله سوار شی بیشتر از اون باشه دیگ نمیریم پارک 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

من به روش هیچکدوم بزرگ شدم😂

منم 😂😂

جدی فکنم مامانای ما فرمول خاصی نداشتن

مامانای الان خیلی خیلی حساس شدن رو تربیت 

جاری من بچشون خیلی مودب بود امسال ک مهد رفت از مهد فوش یاد گرفته بود (کصاف… و خف…و) بنده خدا مونده بود چیکار کنه از سرش بیفته مادر شوهرم گفت بچه بره مهد و مدرسه محیط اونجا خیلی روش تاثیر میزاره تربیت اصلی از اونجا شروع میشه ن الان 

بنظر منم تو سن کم نبایداذیتش کنه ادم بچه رو باید نباید واسش بزاری سر بعضی چیزا