2777
2789
عنوان

تو خونمون همه افسرده شدن

604 بازدید | 39 پست

مخصوصا بابام....

مادر من چندین سقط داشته‌....

بخاطر همین کلا از همه چی متنفره نه جایی میره نه مارو جایی می‌بره شب به زور بردیمش بیرون 

کل حرفاشم چرت و پرته که من مردم و فلان 

بچه ها من تو این شرایط اعصابم خورد میشه چیکار کنم ؟

خودم ۲۰سالمه واقعا بدم میاد به فکر بچه ی دیگع باشن چیزیم میگم میگن به تو مربوط نیس اینم بگم یه خواهرم دارم....

بنظرتون تو این فضای سم چیکار کنم؟

همه افسردن رو منم تاثیر گذاشتن حتی دلم نمیخواد برم بیرون 

عزیزم میشه دوتا تاپیک قبلمو گزارش بزنی لطفا؟

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو نجات بده 

به عنوان شخصی که درکت می‌کنه میگم

چند بار سعی کن نجاتشون بدی ولی اگر نشد رهاشون کن

همینطوری قبولشون کن

نزار جو باعث افسردگی خودت بشه

فکر نکن باید از افسردگی درشون بیاری

برای بعضیا این راه فرار از مشکلاتشونه بجای حل و مواجه با مشکل ترجیح میدن اینجوری باشن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیزم میشه دوتا تاپیک قبلمو گزارش بزنی لطفا؟

وقتی عکست توش نیست چرا توی همه ی تاپیکا میگی گزارش بزنید؟

گزارش زدن الکی باعث تعلیق شدن خودمون میشه

اگه میترسی کسی ببینتت از این تاپیکا نزن خب

عکس هم توش نیست

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه