2789
عنوان

حس غریب من

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 20 پست
پشیمون که نه،،اون دوسال تلاش خودشو کرد ولی من اصلا دوس نداشتم باهاش ازدواج کنم،،همشم خدا خدا میکردم ...

آره.من تموم پسرای فامیلی که قصد خواستگاری داشتن یا اومدن برا خواستگاری.الان هم بعد سالها که میبینم هنوز یه جوری میشم .با این که همسرم از همشون سرتره.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
آره.من تموم پسرای فامیلی که قصد خواستگاری داشتن یا اومدن برا خواستگاری.الان هم بعد سالها که میبینم ه ...

مثل من

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تازه من هیچکدومو دوست نداشتم وبا علاقه به شوهرم باهاش ازدواج کردم .وضع اجتماعی ومالی همسرم از همشون بهتره.ولی بازم آدم فک میکنه شاید زندگیش یه مسیر دیگه ای رو طی میکرد.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
تازه من هیچکدومو دوست نداشتم وبا علاقه به شوهرم باهاش ازدواج کردم .وضع اجتماعی ومالی همسرم از همشون ...

اون آقا اون موقع شغلش آزاد بود و من همش میگفتم من با کارمند ازدواج میکنم نه کار آزادی،،الان اون رفته سرکار دولتی شوهر من فعلا هیچی

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

اون آقا اون موقع شغلش آزاد بود و من همش میگفتم من با کارمند ازدواج میکنم نه کار آزادی،،الان اون رفته ...

وای .این که خیلی بد شد.طوری نیست  شما هم باید همسرتو کمک کنی پیشرفت کنه

وای .این که خیلی بد شد.طوری نیست  شما هم باید همسرتو کمک کنی پیشرفت کنه

نمیدونم حس حسادته دارم یا حسرت،،،ولی من شوهرمو خیلی سریع پسندیدم،،اون آقا دوسال اومد و رفت دلم راضی نشد،نمیدونم چرا این حسهای مسخره از دیروز اومده سراغم