2789
عنوان

حس غریب من

176 بازدید | 20 پست

یه آقایی بود که خیلی دوسم داشت،،قیافش خوب بود و اخلاقشم عالی،،ولی ازونجایی خیلی کشته مرده بود همه غرورشو گذاشته بود کنار و این باعث شده بود جذبه ای برام نداشته باشه،،دو سال اومد و رفت ولی من دلم راضی به ازدواج نشد

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

تااینکه یه آقایی اومد خواستگاری و من ازدواج کردم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوسال از ازدواجم میگذره،،تا اینکه دیروز گفتن خواستگار قبلیم در شرف ازدواجه با یه دختر خیلی خوب،از ته دلم خوشحالم براش ولی نمیدونم چرا از دیروز یه غمی نشسته رو دلم

الان پشیمونی نکنه؟

نه بابا،،پشیمون نیستم،نمیدونم چرا یه احساس غریبی بهم دست داده از دیروز

حتما پشیمونی چرا باهاش ازدواج نکردی

پشیمون که نه،،اون دوسال تلاش خودشو کرد ولی من اصلا دوس نداشتم باهاش ازدواج کنم،،همشم خدا خدا میکردم ازدواج کنه راحت شم،نمیدونم چرا این حس مسخره اومده سراغم،،کسی این تجربه رو داشته؟

خب احساس غریب ینی چی😨

نمیدونم چرا دلم گرفت،،من همیشه دعا میکردم ازدواج کنه بره پی زندگی خودش

برادرم میگه احساسی که تو داری طبیعیه،،امیدوارم همینطور باشه