2777
2789
عنوان

گیر دادن که عکس دخترتو بزار😩چیکار کنم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذار عکس بذاری هر کسی اجازه میده به خودش نظر بده راجبش شاید بعدا بچه بزگ شد شاکی بشه

بالاخره اون مخاطب هم حقی داره. من باشم بدم میاد باهام این طوری رفتار بشه.  دیگه یه عکس بچه چیه که کسی بخواد مسخره کنه ؟ و استارتر بخواد هر بار از انگشت و زانو و گوش بچه و ... عکس بزاره. 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

هیچی 

بگو این یه انتخاب شخصیه و من نمیخوام عکسشو بذارم

منم عکس دخترمو تو شبکه های اجتماعی نمی‌ذارم 

چون میگم شاید بزرگ شد و دوست نداشت چه کاریه؟!

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

بالاخره اون مخاطب هم حقی داره. من باشم بدم میاد باهام این طوری رفتار بشه. دیگه یه عکس بچه چیه که کس ...

چه حقی داره اخه حریم خصوصی بچه جدا از مادره حرفم نزنن توهینی هم نکنن بازم ممکنه بچه اش فردا روزی بزرگ شد بگه چرا اینکار کردی

کی تموم میشه 

Soharsh یه بلاگره عکس پسراشو همیشه واضح نمیذاره برو از پیجش ایده بگیر هیچوقتم نمیخواد بذاره کاملا قاطعه

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

چه حقی داره اخه حریم خصوصی بچه جدا از مادره حرفم نزنن توهینی هم نکنن بازم ممکنه بچه اش فردا روزی بزر ...

من شنیدم تو کشورای خارجی بچه بزرگ بشه میتونه بابت همچین چیزی از والدین شکایت کنه

چه حقی داره اخه حریم خصوصی بچه جدا از مادره حرفم نزنن توهینی هم نکنن بازم ممکنه بچه اش فردا روزی بزر ...

دنیایی آینده که مثل الان ما نیست بچه ها احتمالا از همون اول کلی عکس از خودشون و سبک زندگی شون می زارن تو مجازی و برای یه عکس خودشون جر نمی دن اتفاقا خوشحال می شه که از بچگی معروف بوده

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

هیچی بگو این یه انتخاب شخصیه و من نمیخوام عکسشو بذارممنم عکس دخترمو تو شبکه های اجتماعی نمی‌ذارم چون ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

دقیقا👌🏻 الان پسرم که 8 سالشه دوست نداره زیاد ازش عکسی تو صفحه‌های مجازیم باشه

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞