2777
2789

شما چجوری پیش رفتید تا الان 

منابع اصلی یا خلاصه های موسسات ؟ 

خودم چیز زیادی نخوندم متاسفانه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه می‌خونیم

از کجا میخونید؟ منابع خریدید یا کانال های رایگان؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

گروه بزنیم با هم بخونیم؟

آره فقط من الان مشکل منابع دارم شما چی میخونید؟

آره فقط من الان مشکل منابع دارم شما چی میخونید؟

خلاصه های که تو کانال ها میذارن همراه با تست

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خلاصه می‌خونیم

گروه بزنیم با هم بخونیم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خلاصه های که تو کانال ها میذارن همراه با تست

من کانال نوژن رو دارم ولی ادمو گیج می‌کنه 

کلی وویس و کلیپ بیخود بین مطالب هست 🤦🏻‍♀️

نمیدونم شماهم این مشکلو دارید یا فقط منم

من کانال نوژن رو دارم ولی ادمو گیج می‌کنه کلی وویس و کلیپ بیخود بین مطالب هست 🤦🏻‍♀️نمیدونم شماهم ا ...

یه کانال تو ایتا هست منابع رو میداره 

من از اونجا برداشتم

ایدیهم ایتا تو بده اسم کانال بفرستم

بلدی گروه بزنی ؟

یه کانال تو ایتا هست منابع رو میداره من از اونجا برداشتمایدیهم ایتا تو بده اسم کانال بفرستمبلدی گروه ...

باشه عزیزم ممنونم 

درخواست میدم بهت 

یه کانال تو ایتا هست منابع رو میداره من از اونجا برداشتمایدیهم ایتا تو بده اسم کانال بفرستمبلدی گروه ...

شما گروه زدید برای درس خوندن؟ اگه زدید منم بیام🥲

آنجا که پایان می‌یابی، آغاز توست