2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم بهم خیانت جنسی کرد😔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 12672 بازدید | 205 پست
نگو این حرفو دیگه نمیسازم پیامارو بخون شقایق انگار همیشه باهاشه یکی دوبار نبوده

هعی بمیرم برات عزیزم 😔😔

من وقتی حس کردم کسی ک دوسش دارم بهم خیانت میکنه کم مونده بود بمیرم واقعا خیلی شرایط سختیه 

؟؟ 

نگو این حرفو دیگه نمیسازم پیامارو بخون شقایق انگار همیشه باهاشه یکی دوبار نبوده

والله   چقدر تو سایت  میبینم    یا  اطرافیان    بعد سالها زندگی و دو‌تا بچه     میگن   حالا می‌خواهیم طلاق بگیریم   دیگه نمیشه   بچه داریم    سرکارهم نمیتونیم بریم .و....     بارها به طرف فرصت دادن    آخرش  همون  اش و همون کاسه

من  ندیدم   مرد خائن درست بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی بمیرم برات عزیزم 😔😔من وقتی حس کردم کسی ک دوسش دارم بهم خیانت میکنه کم مونده بود بمیرم واقعا خی ...

خدانکنه تازه بهش میگم خیانت کردی چهارتا انگ به من میچسبونه بگه منم اینکارم

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

حق داری من بودم همین امروز میرفتم دادگاه چون نمیتونم خیانت تحمل کنم حتی اگه بدونم تکرار ...

خیانت هیج جای گذشت و بخشش نداشته چون بخشش کنده و گذشت کننده همیشه به سقوط کشونده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین شوهرت گیر دوست نا باب افتاده . اونها شوهرتون از راه به در کردن .

به جنم منم صدتا دوست خراب دارم یبار قاطی کاراشون نشدم اسن خودش خواسته الهی بمیره مادرش به عذاش بشینه 

اون دخترها که با اینا شب میرن باغ،صاحب ندارن؟کسی نمیگه کجا بودی نصف شب اومدی خونه؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خانوما چیکار کنممم حالم بده چندساعت دیگه میرم تمام پیاماشو نشون ننش میدم ببینه چی پس انداخته به بابای من نگه دختر خوب تربیت نکردی

من میتونم تو خصوصی درمورد همین موضوع ازتون راهنمایی بخوام؟؟؟

مشکلی نداره، هرجا پرسیده بشه کمک راهنمایی دارم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.