2777
2789
عنوان

قهرم

221 بازدید | 30 پست

با امام حسین❤️‍🩹

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز رد میکردم! یه جا چای امام حسین میدادن چشام پر اشک شد برد نداشتم گفتم من قهرم ! خیلی دلم گرفته 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
چرا

چون منو دوست نداره

امروز رد میکردم! یه جا چای امام حسین میدادن چشام پر اشک شد برد نداشتم گفتم من قهرم ! خیلی دلم گرفته

مطمئنا بهت نگاه شده که اینجوری دلت گرفته عزیزم

هیئت زیاد برو اگر میتونی خادمی کن برای امام حسین

امام حسین امامیه که باهاش قهرم باشی بازم صداش کنی بهت میگه جانم...

حاجت روا باشی انشااله

اصلا انگار من وجود ندارم؛ 🥹❤️‍🩹نمیدونم باید چطور صداشون میکردم البته می‌دونم منم بنده خوبی نیستم ولی خوب !

چون منو دوست نداره

بعضی وقتا ادم ی خواسته هایی داره ک به صلاحش نی گاها هم درموندس و انصاف نیس نرسیدن ... امیدوارم حال دلت خوب بشه 

اگه میتونی دعای یستشیر و توسل بخون ینی همون صوتیشم دانلود کنی گوش بده تا چن مدت یا به نتیجه میرسی یا حال دلت آروم مبسه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

مطمئنا بهت نگاه شده که اینجوری دلت گرفته عزیزمهیئت زیاد برو اگر میتونی خادمی کن برای امام حسینامام ح ...

اونجا که چای امام حسین میدادن من بغضم گرفته بود مادرم گفت بیا بردار گفتم نمیخوام؛ صورتم به طرف دیگه بردم بعدش تو دلم گفتم من که باهات قهرم؛ گفتم امسال هیچ جا شرکت نمی کنم؛

بعضی وقتا ادم ی خواسته هایی داره ک به صلاحش نی گاها هم درموندس و انصاف نیس نرسیدن ... امیدوارم حال د ...

می‌دونی چیه؛ من هرچی می‌خوام نمیشه ؛ اتفاق میگم دلم آروم بشه یه نگاهی چراغ سبزی ؛ خیلی ناامیدم؛ دارم اعتقادمو؛ از دست میدم 

اونجا که چای امام حسین میدادن من بغضم گرفته بود مادرم گفت بیا بردار گفتم نمیخوام؛ صورتم به طرف دیگه ...

حق داری میدونم زندگی خیلی سخته میدونم دلت گرفته

ولی بدون از بین همه ادمای بی معرفت و زندگی سخت

تهش بعد خدا تو امام حسینو  داری

هواتو داره که براش اشک‌میریزی حتی شده به بهانه قهر

قهرتو پس بگیر، حضورتو تو هیئت ها پررنگ تر کن مطمئن باش خدا به دلت ارامش میبخشه عزیزم

می‌دونی چیه؛ من هرچی می‌خوام نمیشه ؛ اتفاق میگم دلم آروم بشه یه نگاهی چراغ سبزی ؛ خیلی ناامیدم؛ دارم ...

درکت میکنم منم مث تو شدم ولی ته ته دلم یه امیدی هس توعم هنوز یه امیدی داری ک اینجوری میگی

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

حق داری میدونم زندگی خیلی سخته میدونم دلت گرفتهولی بدون از بین همه ادمای بی معرفت و زندگی سختتهش بعد ...

خیلی سخته من تو این دنیا هیچ کس ندارم نه حامی نه چیزی یتیم؛ که هستم امام حسینم منو دوست ندارم نه نمی تونم قهر پس بگیرم؛ واقعا گله دارم ازشون 

می‌دونی چیه؛ من هرچی می‌خوام نمیشه ؛ اتفاق میگم دلم آروم بشه یه نگاهی چراغ سبزی ؛ خیلی ناامیدم؛ دارم ...

معجزه یعنی همین، یعنی از وسط ناامیدی یه امید تو زندگیت سبز بشه 

توروزای خوب همه میتونن با اعتقاد باشن

مهم اینه درست وقتی که از عالمو ادم ناامید بودی بیشتر از قبل اعتقادتو قوی کنی

بشین تو دلت با خدا حرف بزن لزومی نداره حرف زدن فقط نماز باشه نماز اصلیشه بایدم باشه. ولی بشین با خدا حرف بزن دردل کن اگر میتونی یک سفر مشهد برو 

شبا قبل خوابت با خدات حرف بزن گریه کن خالی شی اصلا تو‌حرفات گلایه کن

ولی رو برنگردون همه هم از پیشت برن پشتتو خالی کنن اون خداعه که نگاهش همیشه همراته