2777
2789
عنوان

قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 30 پست
درکت میکنم منم مث تو شدم ولی ته ته دلم یه امیدی هس توعم هنوز یه امیدی داری ک اینجوری میگی

ولی دیگه آخراشه؛ می‌دونی دیگه دارم بی اعتقاد میشم ! از همه دلم شکسته؛ خیلی سخته بعضی وقتا به خدا هم بگی تو روخدا؛ من دیگه نمی دونم چیکار کنم سر گردانم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
خیلی سخته من تو این دنیا هیچ کس ندارم نه حامی نه چیزی یتیم؛ که هستم امام حسینم منو دوست ندارم نه نمی ...

ته دلم روشنه که زندگیت قشنگ‌میشه دیر یا زود روی خوش زندگیتو میبینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی دیگه آخراشه؛ می‌دونی دیگه دارم بی اعتقاد میشم ! از همه دلم شکسته؛ خیلی سخته بعضی وقتا به خدا هم ...

منم هر چی بلاعه اوار شده رو سرم تصمیم گرفتم خودم تلاش کنم و بجنگم 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

معجزه یعنی همین، یعنی از وسط ناامیدی یه امید تو زندگیت سبز بشه توروزای خوب همه میتونن با اعتقاد باشن ...

❤️‍🩹سخته همه در ها به روت بسته بشه بخدا ! از عالم آدم خوردم؛ زخم دیگه توان ندارم بعضی وقتا اینقدر بغض بزرگی میاد سراغم که نمی تونم نفس بکشم بعضی وقتا گریه کم میارم اشکی ندارم بریزم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
ولی دیگه آخراشه؛ می‌دونی دیگه دارم بی اعتقاد میشم ! از همه دلم شکسته؛ خیلی سخته بعضی وقتا به خدا هم ...

من دنبال بهانه میگردم برای این حال تو . چون دراین حال هر حاجتی آدم بخواد روا میشه جایی که دل بشکنه لحظه اتصال دل به خداست و لبیک گفتن مرغ امین

ته دلم روشنه که زندگیت قشنگ‌میشه دیر یا زود روی خوش زندگیتو میبینی

!چی بگم ! آخه ؛ 🥹

❤️‍🩹سخته همه در ها به روت بسته بشه بخدا ! از عالم آدم خوردم؛ زخم دیگه توان ندارم بعضی وقتا اینقدر ب ...

چی بگم عزیزم:) زندگی همینه هممون داریم تلاش میکنیم زنده باشیم، بارها ناامید شدیم حالمون از دنیا و ادماش و زندگی کردن و حتی نفس کشیدنمون بهم خورده

تهش چیشد؟ بازم نفس کشیدیم

بازم زندگی‌کردیم بازم شبا صبح شد بازم گذشت بازم تموم شد درد جدید امد کمرنگ شد جاشو یه درد دیگه گرفت

درد ها رو هم اوار شدن ماموندیم و زندگی ...

ولی ماهم خدایی داریم... فصل نفس کشیدن ماهم‌میرسه 

تو به خدا توکل کن بهت قول میدم پشیمون نمیشی

جا نزن خواهرک من :)

من دنبال بهانه میگردم برای این حال تو . چون دراین حال هر حاجتی آدم بخواد روا میشه جایی که دل بشکنه ل ...

میدونی آبجی قبلا میخواستم گریه کنم یه جا قایم میشدم ؛ اما الان اگه بگن غذا سوخته؛ میزنم زیر گریه؛ یه لیوان از دستم بیفته میزنم زیر گریه؛ اینقدر دلم شکسته حالم بده منتظرم یکی بهم بگه تو میزنم زیر گریه دلم نشکسته ؛ نابود شده ؛ دیگه نایی؛ ندارم؛

چی بگم عزیزم:) زندگی همینه هممون داریم تلاش میکنیم زنده باشیم، بارها ناامید شدیم حالمون از دنیا و اد ...

🥹❤️‍🩹حرف هات خیلی قشنگه؛ دعا کن برام 

چی شده نمیخوای بگی؟

کدوم بگم یکی دوتا نیست که؛ از کجاس بگم کدوم درمو؛ درد بی پدری ؛ درد آواره بودن ؛ درد زخمی که به ناحق بهم زدن ؛ نامردی آدم ها ؛ اینقدر زیادن؛ که خودم نمیدونم امروز بخاطر کدومشون؛ ناراحتم برای کدومش غصه بخورم؛

کدوم بگم یکی دوتا نیست که؛ از کجاس بگم کدوم درمو؛ درد بی پدری ؛ درد آواره بودن ؛ درد زخمی که به ناحق ...

وقتی بدونی همه دردایی دارن که یه جوری دارن باهاش کنار میان و هیچکس تو این دنیا خوشبخت محض نیست راحتتر میشه کنار اومد دیروز که گذشته فردا هم که میتونه روشن باش پس زمان حالتو با غصه نابود نکن به خدا توکل کن و به اینده امیدوار باش گاهی باید آدم دلشو خالی کنه دلت که سبک بشه اشکی بیاد قلبت هم ندایی بده خدا رد نمیکنه انشالله که حال دلت خوب بشه

وقتی بدونی همه دردایی دارن که یه جوری دارن باهاش کنار میان و هیچکس تو این دنیا خوشبخت محض نیست راحتت ...

من میگم برای خدا برای امام حسین کاری نداره من میگم ؛ یه امید کوچیک بهم نشون بدن؛ یه چیزی که بدونم منو میبنن؛ همین؛ دعا کن برام عزیزم