2777
2789
عنوان

تغییرات همسرم از عقد تا ازدواج

296 بازدید | 13 پست

یکسال و شیش ماه عقد بودیم تو این مدت همه جوره پشتم بود کافی بود مادرش بی محلی کنه یا تیکه بندازه حسابی برخورد می‌کرد همه جوره هوامو داشت مالی ، عاطفی 

ولی بعد عروسی برعکس شد جلو خانوادش تخریبم می‌کرد گیرهای الکی می‌داد بهم زور میگفت 

همه اولویتش مادرش شده بود 

این تغییرات درست از زمانی شروع شد که من خواب های وحشتناک میدیدم از جادو و جنبل و ... 

ولی مادرشوهرم و خواهرشوهرام اهل اینکارا نیستن 

جاریام ممکنه باشن ولی اگه کار جاریام باشه یکار میکنن همسرم با مادرشوهرم و خواهرشوهرم هم بد شه نه اینکه همه زندگیش بشه مادرشوهر و خواهرشوهرم 

واسه همین واقعا موندم اصلا نمیتونم حدس بزنم کار کی میتونسته باشه.. نظر شما چیه ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خانواده شوهرته دنبال جاری نگرد

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

هیچ دعانویسی قدرت ابطال نداره همش الکیه

پس چطور قدرت نوشتنشو داره؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خیلی ترسوعه نسبت به اینکارها، بعید میدونم

همیشه از کسی که انتظارشو نداریم ضربه میخوریم.دیدم که میگم 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

با قرآن و اذکار خیلی ضعیف شده و آثارش کم شده خداروشکر

زیارت عاشورا+دعای علقمه رو هرروز بخون انشاالله رفع میشه.اگر میتونی برای خودت و همسرت حرز امام جواد بگیر و آداب و اعمالش رو کامل بجا بیار تا اگر کسی کاری هم کرد روی شما اثر نداشته باشه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
پس چطور قدرت نوشتنشو داره؟

قدرتی در کار نیست چارتا شیطونک رو اجیر میکنن مسیر طبیعی زندگی آدما رو دستکاری کنن همین که اکثرا فقط خرابکاری میکنن 

طبق فرموده امام صادق ضررشون خیلی بیشتر از نفعشونه   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40