2777
2789
عنوان

بابام گفت دیگه نیا خونه

395 بازدید | 23 پست

تو رو خدا بگیر چیکار کنم خیلی حالم بده

حقیقتش من 18 سالمه تازه از نامزدم جدا شدم و پدر مادرمم جدا شدن بعدش چون با داداشم نمیساختم طلاهامو فروختم با پدرم خونه اجاره کردم. خلاصه هی چپ و راست گیر میده دسته نرواینجا نرو اونجا نرو فلان نکن راستی نامزدم دست بزن داشت. برای همین. خلاصه امرو گفتم میخوام برم خونه ی مامانمم همم ی کار پیدا کردم اونو ببیتم خلاصه کار و دیدم و ا فردا میرم کسی هست بگم؟ 

بعدش رفتیم کمی دسته دیدیم با ابجیم و اومدم خونه مادرم بعد چون داداشم داشت از سرکار میومد دوییدم اومدم خونه همسایه ک منو نبینه خب سر همیت نامزد سابقم باهاش مشکل دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر ببخشید هیت و دسته اینقد مهم بود؟؟؟ دیگه بعد رفتن داداشت به خونه پامیشدی توام میرفتی خونتون آخه چرا اونجا خوابیدی .. بنظرم بهتره همسایه بیاد وساطت کنه و بگه خونشون خوابت برده ایشونم بیدارت نکرده

دختر ببخشید هیت و دسته اینقد مهم بود؟؟؟ دیگه بعد رفتن داداشت به خونه پامیشدی توام میرفتی خونتون آخه ...

اصلا قرار بود بمونم. خلاصه اینکه الان بابام میگه چرا گوشی جواب ندادی گوشی منم خراب. گفته حق نداری بیای خونه میگم بنظرت فردا بعد سرکار برم خونه؟  

اصلا قرار بود بمونم. خلاصه اینکه الان بابام میگه چرا گوشی جواب ندادی گوشی منم خراب. گفته حق نداری بی ...

خودت بهتر میشناسیش والا نمیدونم ولی یه تماس بگیر همسایه حرف بزنه بگه خونشون بودی و گوشبت خراب بوده 

شب خونه ی اقوام ادم عاقل نمیمونه چه برسه به همسایه 🤐 بعدم باتوجه به شرایطت باید.رعایت کنی که جو بیش ...

نه اخه خونه این همسایه چند باری موندم بابام با این مشکل نداره.. هی من از هیچ جا شانس نیاوردم