2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن بیان

548 بازدید | 30 پست

غم دارم😔

قلبم اروم و تنها بود

تو بودی که پر از زخمش کردی

چرا وادارم کردی دوستت داشته باشم💔🥀وقتی تو دوستم نداشتی

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

:)))))))

شاید در جهانی دیگر 🤍                                                    حتی توهم به زیبایی حرف هایت نبودی :) همه چی دروغ بود همه چی نقاب بود ، بخت خوش خیال من خواب خواب بود :>🤍🥀 امیدوارم یه روزی تاپیک بزنم بگم خدایا بالاخره مهرش از دلم رفت🤍🙂🥀 لطفا برای اینکه عدالت خدا رو ببینم برام صلوات بفرستید🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۹ پیش کات کردم 

البته قبل این نه ماه خیانت کرده بود و بخشیده بودم 

ولی یادمه عصبانی بود چرا من فهمیدم🤣🤣💔

میگذره عزیز دلم

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

من ۹ پیش کات کردم البته قبل این نه ماه خیانت کرده بود و بخشیده بودم ولی یادمه عصبانی بود چرا من فهمی ...

من نگفتم چیزی...

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
همسر یا دوست یا نامزد ؟؟ خیلی متاسفم عزیزم خیانت تو هر سطحی از رابطه و بهر شکلی باشه غم انگیزه خودم ...

همسر

امیدوارم خوشحال بشی و خدا بهترینارو سر راهت قرار بده✨💫🌹

ممنون💕

من موندم و زجرم بیشترهخوب سد رفتی

کجا رفتم نرفتم

درد خیانت فقط با خیانت تسکین پیدا میکنه بعد از هفده سال خیانتی ک همسرم کرد و سکوت کردم الان ب این نتیجه رسیدم

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت