2777
2789
عنوان

میشه بیایین راهنمایی کنین

131 بازدید | 16 پست

۲ روزه دیگه میشه یک ماهه که کات کردیم حقیقتش خیلی دلم میخاد برگرده🥲 الان یه هفته‌ی میشه تو اینستا یه پیج فیک دخترونه بهم درخاست میده منم همش درخاستشو رد میکنم دوباره میاد درخاست میده خودم احتمال میدم که پارتنرم باشه😭 من بجز دختر اصلا پسر فالو ندارم احتمال میدم که پارتنرم باشه میخاد بدونه که پسر فالو کردم یا نه (باکسی رل زدم یا نه) میترسم اگه درخاستشو قبول نکنم فکر کنه با کسی هستم 😑حالا باتوجه به این چیزا چیکار کنم؟؟؟ درخاست او پیج فیکو قبول کنم یا نه؟

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

اگه بخوادت با پیج فیک دخترونه نمیاد جلو مثل یه مرد مستقیم خودش وارد عمل میشه بیخیال این شو بنظرم

آخه فک میکنم اینجوری کرده تا بفهمه من با کسی هستم یا نه🥲

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول نکن اما رَد هم نکن

و پیگیرش نشو

بذار ازت بی خبر بمونه

تا مثل سگ برگرده

نه پروفایل عوض کن

نه پست و استوری بذار

نه فالویینگ فالوراتو زیاد کن

بازدید تلگرامتم بردار

معمولا وقتی کسی ازت بی خبر باشه طاقتش تموم میشه خبر میگیره

وگرنه ببینه تو آنلاین میشی عکس عوض میکنی و .. متوجه میشه هنوز هستی و خیالش راحت میشه 

برای این میگم درخواستش رو نه قبول کن نه رَد کن که اگر پیگیر نشد و خودت طاقت نداشتی بعد مدتی پیجت رو پابلیک کنی که اون متوجه شه پیجت بازه و باز یه جوری خبری بگیره

بنظرم اره مقصر کات تو بودی یا اون؟و اینکه اون رفت یا تو رفتی؟

هردمون بودیم ولی این دفعه آخری من داشتم ازش معذرت خاهی میکردم که حرفای خوبی بهم نزد منم نتونستم تحمل کنم بهش گفتم گمشو و از همجا بلاکش کردم

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

هردمون بودیم ولی این دفعه آخری من داشتم ازش معذرت خاهی میکردم که حرفای خوبی بهم نزد منم نتونستم تحمل ...

خب نمیدونم چی بگم چون تو از همه جا بلاکش کردی میدونم که با وجود اینکه حق با تو بوده ممکنه هی خودخوری کنی که کاش بلاک نمیکردم

میتونی درخواستش رو قبول کنی 

تا ببینی قدم بعدیش چیه آیا دایرکت میده یا نه

یا میتونی از همه جا آنبلاکش کنی که حتی اگر پیام نداد و برنگشت حداقل وجدانت راحت باشه که راه برگشت رو باز کردی اما خودش برنگشت

خب نمیدونم چی بگم چون تو از همه جا بلاکش کردی میدونم که با وجود اینکه حق با تو بوده ممکنه هی خودخوری ...

نمیتونی آنبلاکش کنمم😭 ینی الان این درخاست پیج فیکو قبول کنم؟؟

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

نمیتونمم😭😭😭

هر چقدر سخته برات که غرورت رو زیر پا بذاری اما تو مسیر برگشت رو براش فراهم کن تا بعدا خودتو سرزنش نکنی که چرا از دستم بر میومد و نکردم

روز اول که کات کردی فکر میکردی بعد ۲۰ روز انقدر دلتنگ بشی؟نه

پس اینکارو کن تا ۲۰ روز دیگه نخوای بیشتر غصه بخوری حداقل با خودت میگی من با وجود. اینکه ناراحت بودم مسیر برگشتو فراهم کردم اما اون به قدر کافی دوستم نداشت که بخواد برگرده

هر چقدر سخته برات که غرورت رو زیر پا بذاری اما تو مسیر برگشت رو براش فراهم کن تا بعدا خودتو سرزنش نک ...

آخه فقط از اینستا بلاکش کردم اون موقعه که کات کردیم تلگراممو دلیت زدم دوباره نصب کردم مطمعنم تلگراممو داره شماره‌شم بلاک نکردم فقط حذفش کردم دیگ ندارمش

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻