2777
2789

حتی کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم 

دو تا رفیق دارم 

یکیشون که اصلا اگر من بهش پیام ندم پیام نمیده خیلی هم محبت کزدم بهش ولی دیگه پیامش نمیدم نمیخوام خودمو کوچیک کنم هر وقت دلش بیرون میخواد یاد من میوفته که فقط یکی باشه بره باهاش غذا بخوره 

اون یکی مهربونه اما فامیله یکم میترسم از این نسبت فامیلی قبلا هم یه گندی زندیم دوتایی خیلی بد شد 

چند سال به قطع رابطه بودیم به خاطر خانواده ها و خود خانواده هه بعد از چند سال رابطمونو ساختن 

خیلی تنهام هیچکی نیست حتی بهش بگم که عاشق شدم... خیلی دردناکه 

چقد قشنگه وقتی مثلا عاشق میشی یکی باشه با ذوق بری بهش بگی 

ندارم.... 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۸سالته درس نمیخونی؟؟

چرا میخونم رشتم تجربیه دارم برا کنکور میخونم 

عاشق درسم و درسمم خوبه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

چرا میخونم رشتم تجربیه دارم برا کنکور میخونم عاشق درسم و درسمم خوبه

خب منم ۱۸سالمه حتی همکلاسیام هم نمیدونن گوشی دارم کسی که درس میخونه باید قید رفیق و ی مدت بزنه خودمم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم ولی آینده مهمتره بعدش تو دانشگاه زیاد پیدا میشه

خب منم ۱۸سالمه حتی همکلاسیام هم نمیدونن گوشی دارم کسی که درس میخونه باید قید رفیق و ی مدت بزنه خودمم ...

نه بابا منم امسال کنکوری ام کی گقته آدم بعضی وقتی کم می یاره دوست داره با دوستاش حرف بزنه بره بیرون

باید رابطه رو محدود کرد نه اینکه کم کنی

خب منم ۱۸سالمه حتی همکلاسیام هم نمیدونن گوشی دارم کسی که درس میخونه باید قید رفیق و ی مدت بزنه خودمم ...

عزیزم منم انقد تو درس بودم دیگه کسی رو ندارم که حتی دلم میگیره باهاش حرف بزنم