2777
2789
عنوان

گربه دارا بیاید

236 بازدید | 27 پست

بچه ها اعصابم خورده‌ گربه مامانم دو ماهشه کوچیکه خیلیم شیطونه امروز مامانم داشت میرفت بیرون رفتم پیش گربه در حد یک ساعت پیس من بود این گربه بعد این دستتو خیلی بد گاز میگیذه خیلی بدا . من عصبانی شدم چون دستمو خون انداخت دستام میسوخت . بلندش کردم ی چادر مسافرتی  داره با اسباب بازی داخلش گذاشتمش داخل اون بخوابه دیدم اومد بیرون قهر کرد از من ک چرا گذاشتیم اون تو رفت پشت مبلامون خوابیذ تا مامانم اومد . این در اومد کلی هم بازی کرد دوبارع دست و پای منو گاز گرفت پشتک زد انقدر بازی کرد ک تو بغلم خوابش بزد لیسم زد بعد من براش ی سیب زمینی خیلی کوچیک پختم با عویج و مرغ پخته اینا رو کوبیدم مثل کنسرو له کردم گذاشتم با غذا خشک و اب تازه کنارش بخوره یکم خوزد و رفت خوابید . بعد دوبارع هی میخوابید مث یکی ک خیلی خوابش بیاد 

بعد مامانم زنگ زده میگه تقصیر توعه سرش داد زدی مریض شده همش خوابه گفتم بمن چ چکارش کردم ندیدی چقدر بازی کرد باهام لیسم زد میگه ن داد زدی ترسوندیش مریضش کردی همش خوابه بچه ها چ ربطی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پیشیا تو این سن اوج شیطنتشونه و البته گربه ها کلاً خوابشون زیاده (من تا دلتون بخواد گربه بزرگ کردم😅😆)

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

فقط مراقب باش انسداد روده نگیره.مثه گربه دیروزیه ک مرد. مالت بهش میدی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

البته اینم بگم ک دوست مامانم شوهرش ی شوکر داشته ب شوخی دیشب زده ب دم این یکم مامانم گفت ی ذره واکنشم نشون نداده حالا من میگم شاید بخاطر اونه از دیشبه جاییش درذ میکنه چ ربطی بمن داره

البته اینم بگم ک دوست مامانم شوهرش ی شوکر داشته ب شوخی دیشب زده ب دم این یکم مامانم گفت ی ذره واکنشم ...

به گربه شوکر میزنین؟!! ولش کنین تو خیابون بمونه جاش امن تره  

عزیزم پیشیا تو این سن اوج شیطنتشونه و البته گربه ها کلاً خوابشون زیاده (من تا دلتون بخواد گربه بزرگ ...

تو رو خدا بگو بزرگ کردی گربه ها زیاد میخوابن مگه نه چون من کاریش نکردم غذای ضرر داری هم ندادم بش الان تو گوگل حوندم همون سیب زمینی خیلی میتونه سیرشون کنه بخاطر نشاسته و کربوهیدراتی ک داره بعدشم بچست دو ماهشع شاید خوابش میاد اخه بمن چ میگه داذ زدی سرش مریض شدع تشنج کنه چیزیش شع میکشمت