2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون ذهن فقیرت برم باید میگفتی خاویار نه فلافل فک کن ایلا ماسک فلافل بخوره 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

کل دنیا رو میگشتم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من اول تمام زباله گردای شهرروهرشب غذامیدادم جای خواب براشون درست میکردم بقیه اش هم عشق وحال

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

خب قطعاً یه زندگی بسیار سطح عالی برای خودم و خانوادم میسازم و الباقیش رو میبخشم به افرادی که نیازمندند چون واقعاً معتقدم این که تو داشته باشی و دیگران نداشته باشن اصلاً لذت و خیری توش نیست

و البته برای کل سگ و گربه های شهر هم غذا میخریدم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

دانشگاه نمیرفتم شاید ، شایدم ی دانشگاه رو میخریدم باهاش😂

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اول خودمو نجات ادم 

بعد برای کودکان کار.  کارو کاسبی راه مینداختم ی کار درست ی شغل خوب! کمک میکردم درس بخونن 

به دخترایی ک ثضع مالیشون بده جهاز میدادم! 

برای پسری ک میخواد ازدواج کنه پول نداره مراسم میگرفتم خونه میگرفتم! 

کسایی مریضی های سخت و بد داشتنو کمک میکردم 

برای بابام ی جت شخصی میگرفتم چون عاشقشونه! 

برای مادرم ی باغ چندصد هکتاری میگرفتم! هرمدل  حیونی ک فکرشو کنین براش میخریدم هر مدل درختی ک میخواست! 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه شرکت تولید و پخش پنل های خورشیدی گسترده تو کمربند طلایی انرژی خورشیدی یعنی کویر ایران درست میکردم

خودروهای هیبرید و برقی وارد میکردم تو کشور

یه شرکت دانش بنیان هم میزدم مهندسین خوب دنیا و کشور رو جمع میکردم دور هم برای کار روی نیمه هادی ها

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی