2777
2789
عنوان

حرفی شوهرم زد خیلی ناراحت شدم💔🖤

281 بازدید | 13 پست

بهم گفت بابات دندون نداره بهش بگو بره درستشون کنه من‌پولشو میدم

واقعا ناراحت شدم نه از شوهرم دستشم درد نکنه

واقعا هوای خانوادمو داره

ولی دلم شکست که چرا وضعیت ما اینطوریه ک حتی نتونیتم یه دندونمون رو درست کنیم که به چشم نیاد

بعد بابام فرزند یه ادمیه که پولش از پارو بالا میره پدربزرگم وضع مالیش فوق العادست ولی به ما ک رسید ندار شد ارث بابامو نداد همیشه با بابام مثل دشمن خونی رفتار کرد

از اون طرف ولی ما نوه هاشو دوس داشت

ولی رفتار‌بابابررگم باعث شد ما خیلی از همه عقب بمونیم

از شوهرم تشکر کردم گفتم نمیخواد و اینا خودش درس میکنه ولی خیلی ناراحت شدم🙂

💍♥️

پدربزرگت درقید حیاته؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

از آدم زنده توقع ارثیه دارید؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

همچین میگی ی دندون انگار پول کمیه خدایی هزینه های دندون خیلی بالاعه الانم تو اوج خوشبختی واسه خودت ب ...

اره کاری به شوهرم ندارم

ناراحت شدم برا خانوادم که بقیه به فکر کمک کردنن بهشون

ببین تو خانواده پدرم اونقد پول هست پول دندون براشون پول خورده

نمیفهمی چی میگم چون بجای من زندگی نکردی

💍♥️

از آدم زنده توقع ارثیه دارید؟

توقع چی بگم

ببین پدربزرگم ۱۰سال پیش اومد مشخص کرد که چی داره و سهم هرکیو داد بهترین زمین ها و مغازه خونه ملیاردیو داد به عمو هام به بابام نداد

حتی‌گفت اصلا تو پسر منی نیستی حتی نزاشت بابام درسشو بخونه هیچکسم دلیلشو نفهمید

شما بودی میگفتی من‌نمیخوام؟

💍♥️

عزیزم اینکه ناراحتی نداره خوشحال باشدمش گرم همسرت انقدر باشعورهمن پدرم برای ما خونه خریده همسرم همیش ...

میدونم دستشم درد نکنه میگم بخاطر خانوادم ناراحت شدم که مقصرش پدرم خودشه

💍♥️

میدونم دستشم درد نکنه میگم بخاطر خانوادم ناراحت شدم که مقصرش پدرم خودشه

همیشه سعی کن ابعاد مثبت زندگیتو ببینی 

واسه ناراحتی نگرد اونم تو این شرایط که ماشالا از در و دیوار میباره

به نظر میاد از وضعیت مالی ناراحتی، خصوصاً که احساس می‌کنی شرایط درست نمی‌چرخد. شوهرتم خواسته کمک کنه که نشون می‌ده دوست داره کمکت کنه. اما خب، وقتی پای عزت‌نفس پیش میاد، شاید این جمله اذیتت کرده. احساساتت قابل درکه، ولی شاید بهتر باشه به جای ناراحتی، با خودت تصمیم بگیری که چی برای خودت درست‌تره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!