2821
2789
عنوان

طلاق 😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 76 پست
می‌خوام دستم به ذهنم برسه یکم ردیف شم بعد ماشین بخرم رانندگی یاد بگیرم کار داشته باشم بعد با خیال را ...

اایشالله هرچه سریعتر اوکی شه

کنار خونواده امکان نداره مستقل شی؟

هرچه کمتر کنار ایشون بمونی وابستگی کمتره

اگه تصمیمت قطعیه و هیچ جوره نمیخوای بمونی پس هرچه زودتر بری بهتره

اگه شرایط داری کنار خانواده خودت مستقل شی اونو انجام بده وگرنه اول مستقل شو بعد جدا شو

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍 بنده شخص مردستیزی هستم بجز بابام، خصوصا مرد نینیسایتی so درخواست نده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیمی گرفتین برای انجام هاتون ؟ کارهای دادگاهی اقدام پروسه پروندهات

نه هنوز منتظرم نی نی بدنیا بیاد رانندگی تموم شده ماشین بخرم و یا کار سرپا کنم بعد مهریه مو بزارم اجرا 

نه هنوز منتظرم نی نی بدنیا بیاد رانندگی تموم شده ماشین بخرم و یا کار سرپا کنم بعد مهریه مو بزارم اجر ...

بسلامتی نی نی تون به دنیا بیان بعد هروقت خواستین اقدامات تون کنید بهم اطلاع بدین خودم کمک راهنمایی تون دارم دادخواست ها لایحه تبصرهاش میزنم براتون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تا تو کار پیدا کنی کسب درامد کنی اونم با بچع ایی ک هنوز ب دنیا نیومده؟؟میشه ب نطرت؟

بچمو میدم مامانم نگه داره کلا شوهرم گفته بچه رو خونه نیار بعد بدنیا اومدن بده به مامانت 

اایشالله هرچه سریعتر اوکی شهکنار خونواده امکان نداره مستقل شی؟هرچه کمتر کنار ایشون بمونی وابستگی کمت ...

من اصلا وابسته نیستم بیشتر هم بی حسم اصلا بود و نبودش فرقی نداره 

من کلا بخاطر قیافه شوهرم باهاش ازدواج کردم که بچم خوشگل بشه. و از اولم عاشق نی نی بودم و شوهر من دست ...

باورم نمیشه بخش اول نوشته هاتو!

عجبا

حالم بد شد

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…