2821
2789
عنوان

طلاق 😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 76 پست
تو که همین الانشم حذفش کردی از زندگیت پس فعلا بشین خونه ات اروم اروم با ارامش کاراتو بکن .بعدش جدا ش ...

منم همینو می‌خوام مستقل شم دستم به ذهنم برسه تاپیک های قبلیمو بخونی متوجه میشی که بابامم اصلا دوسم نداره پس حمایت مالی هم می‌کنه ها نمی گم نمی کنه ولی باید خودمم مستقل بشم 

روزگارت عین روزگار منه ودقیقا ب اصرار ۸ودم بچه آوردم. ببین محلش نده انگار وجود نداره ‌ قیدشو بزن ولی ...

ممنونم بابت انرژی خوبتون انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره ♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو جی میگی وقتی همه اینارو میدونسته باز ب خاست خودش بچه اییو بارداره ک ایندش حتی اگ طلاق نگیره تباهه ...

عزیز من بچه دوست دارم شوهرم قیافه اش خیلی اوکیه واسه همون خواستم بچه ام خوب بشه قیافش نه تباه چرا خودم برایش بهترین هارو می‌سازم من دختر خالمم اینجوری بود بعد طلاق رفتن آلمان با دخترش الان بهترین زندگی رو داره دخترشم اونجا ازدواج کرده

عزیز من بچه دوست دارم شوهرم قیافه اش خیلی اوکیه واسه همون خواستم بچه ام خوب بشه قیافش نه تباه چرا خو ...

وضع مالیت خوبه ک بری المان؟

کم نبودن بچهایی ک پدرو مادرشون ماوسط بودن خودشون مث نقاشی و بالعکس 

بچه بدون پدر تباه نمیشه؟

لفتش نده خب چرا میخوای بمونی پیشش؟

می‌خوام دستم به ذهنم برسه یکم ردیف شم بعد ماشین بخرم رانندگی یاد بگیرم کار داشته باشم بعد با خیال راحت طلاق بگیرم 

وضع مالیت خوبه ک بری المان؟کم نبودن بچهایی ک پدرو مادرشون ماوسط بودن خودشون مث نقاشی و بالعکس بچه بد ...

وضع مالی خانوادم خوبه خودم نه واسه همون میگم کار داشته باشم بعد جدا شم که بتونم خودمو و بچمو تامین کنم

وضع مالیت خوبه ک بری المان؟کم نبودن بچهایی ک پدرو مادرشون ماوسط بودن خودشون مث نقاشی و بالعکس بچه بد ...

نه نمی شه پدری که بچشو نمی خواد چه پدری ؟ 

شوهر من پارانویید داره من چیزی ویار میکنم نمی خره میگه هنوز معلوم نیست که بچه بچه ی منه بعد تولد باید آزمایش بریم شکاکه 

متوجه نشدم چی گفتین ؟

تصمیمی گرفتین برای انجام هاتون ؟ کارهای دادگاهی اقدام پروسه پروندهات

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه نمی شه پدری که بچشو نمی خواد چه پدری ؟ شوهر من پارانویید داره من چیزی ویار میکنم نمی خره میگه هنو ...

خب اینارو میرونسی نمدونسی؟؟

ب نطرم با دونسن اینا اقدامت ب بارداری یچیز عجیبو غریبه ایه

وضع مالی خانوادم خوبه خودم نه واسه همون میگم کار داشته باشم بعد جدا شم که بتونم خودمو و بچمو تامین ک ...

تا تو کار پیدا کنی کسب درامد کنی اونم با بچع ایی ک هنوز ب دنیا نیومده؟؟

میشه ب نطرت؟