2777
2789

دلیلش چی بود 

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر خط خبر ها

اخبار مهم کشور

مرد و نر خر های بیشرف و بی ناموص سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده🫤🫤🫤مگه کوری زدم درخواست نده

دلیلش چی بود

وقتی ناراحت و عصبی میشم اصلا حتی نمیفهمیده که حالم خوب نیست هی باید توضیح میدادم براش 

بعدشم سر همین دعوا کردم گفتم تو نمیفهمی منو 

خیلی بد حرف زدیم و تمومش کردیم 💔چند هفته بود کلا به نظرم عوض شده مسخره ام کرده بود قهر کردم حتی اینم نفهمید بعدش میگه تو باید بهم میگفتی خب خیلی خنگی ک نمیفهمی خودت 

عین بچه ها هی میاد میگه چیکار کنم یعنی کلا از قسمت تحلیل مغزش استفاده نمیکنه اسلیپینگ مود عه

وقتی ناراحت و عصبی میشم اصلا حتی نمیفهمیده که حالم خوب نیست هی باید توضیح میدادم براش بعدشم سر همین ...

به نظرم همه مردان همین ان 

من  پسری ک دوسش دارم پرستاره من بیست روز بیمارستان بودم سر بیماری مرحوم مادرم چندبار به زور سراغ ازم گرفت که انتظار داشتم بیشتر پیشم باشه تو اون شرایط چون خودش هم پرستاره و باید منو درک میکرد 

الآنم ک مادرم فوت شده من به هیچ جاش نیستم و ذره ای اهمیت ندارم براش  

منم میخام باهاش کات کنم چون اذیت میشم از بی اهمیت بودن براش  

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....