2777
2789
عنوان

کرم پودر گابرینی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 51 پست
اول اسمتو بگو برم برات دعا کنم انشالله یه آدم خوب بیاد سمتت و ازدواج کنی برات توسل میخونم

مریم گلم ممنون ازت

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
مریم گلم ممنون ازت

تو دختر خوش زبونی عزیزم 

مطمئن باش اتفاقات خوبی برات میوفته ناامیدنباش

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دختر خوش زبونی عزیزم مطمئن باش اتفاقات خوبی برات میوفته ناامیدنباش

دعا کن ن خدا و ن اهل بیت دوسم ندارن گفتم تاپیک بزنم امثال شماعا که دلاتون پاکه دعام کنید

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
دعا کن ن خدا و ن اهل بیت دوسم ندارن گفتم تاپیک بزنم امثال شماعا که دلاتون پاکه دعام کنید

این حرفو نزن عزیزم اینا از ناامیدیه 

یه مدت با وضو بخواب 

ک حس خوب باهات بمونه بعدش سوره طاها امشب بخون

یکم انرژی مثبت بگیری 😍 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

این حرفو نزن عزیزم اینا از ناامیدیه یه مدت با وضو بخواب ک حس خوب باهات بمونه بعدش سوره طاها امشب بخو ...

ممنون گلم کاش خدا بی منت بده هععع

خیلیا ازش راضی بودن ولی من استفاده کردم اصلااا راضی نبودم پوستم جوش زد خشک شد بعد اصلا کرم رو پوستم میماسید و دون دون میشد البته اینم بگم پوست من حساسه هرچیزی بهش نمیسازه بستگی به پوست خودتونم داره

ببخشید عزیزم من تاپیکایی که زدم برام نمیاورد پیشه نگا کنی بم بگی چندتا تاپیک دارم؟

خیلیا ازش راضی بودن ولی من استفاده کردم اصلااا راضی نبودم پوستم جوش زد خشک شد بعد اصلا کرم رو پوستم ...

ممنون از راهنماییت دوتا تاپیک داری گلم