2777
2789
عنوان

کرم پودر گابرینی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 51 پست

ضدآفتاب  رنگ دانه داشتم اگر دم دست بود نیمگرفتم

فکر کردم تمام شده 

چون بقیه ضدآفتاب بقیه بی رنگدانه بود

گابرینی نمیگرفتم روشن ترینش گرفتم

مجبور کم بزنم

وروش ضدآفتاب  بزنم 

ماجرای گرفتن گابرینی اون روزی که گرفنم

آذر ماه گرفتم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضدآفتاب رنگ دانه داشتم اگر دم دست بود نیمگرفتمفکر کردم تمام شده چون بقیه ضدآفتاب بقیه بی رنگدانه بو ...

سنگینه گابرینی؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
۱۰۲ بهتره اون خیلی روشنه

سبکه یا سنگین؟سنگین باشه پوستم نابود میشع

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
نه عزیزم اگه زیادی پوستت سفیده

پوستم سفیده ولی ن اونقدر خودم عین روح سفید باشم سفید معمولی

روشن ترین ش هست از من

کدوم گلم؟اگه کرم سنگینه نگیرم

کدوم گلم؟اگه کرم سنگینه نگیرم

گابرینی دیگه

واسه رنگش شماره ۱۰۱

آخه صدافتاب ها به پوست شبیه تره برنزهتره

این کامل رنگ ش سفید

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

قبلا داشتم خوب نبود.میماسید

عه پس نگیرم چون کرمی که بماسه به درد نمیخوره

سبکه

ممنون

اول اسمتو بگو برم برات دعا کنم انشالله یه آدم خوب بیاد سمتت و ازدواج کنی 

برات توسل میخونم 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔