2777
2789
عنوان

وقتی میرم بیرون روی نصف آدم ها

239 بازدید | 34 پست

کراش میزنم 

اصلا روانی شدمم

چون دختری هستم که با هیچ پسری غیر از خانواده ام ارتباط ندارم، صحبت نمی کنم اصلا نمیدونم 

بخاطر جو خانواده هست، مذهبی نیستیم زیاد ولی ارتباط و صحبت و... رو درست نمیدونن 

داداشمم خیلیی غیرتی هست 

متاسفانه خواهرم هم فوت شده قبل از اینکه به دنیا بیام و دختر هم سن و سالم نیست که درکم کنه 

باورتون میشه حتی فروشگاه هم که میرم روی شاگرد فروشنده یا اصلا اشخاص عجیب غریب کراش میزنم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

حتی ی اتفاقی واسم افتاده 

هستید بگم؟

اصلا کسی تاپیکم رو میخونه؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخ منم اینجوریم دوس دارم بهم توجه کنن رو ندم

آفرین آفرین دقیقاااا

دوست دارم بیان بهم پیشنهاد بدن ( نه مزاحما) 

یا جذاب باشم تو نگاه همه ولی رو ندم 

از طرف خانواده هم کمبود عاطفی ندارم نمیدونم چرا اینطوری ام

آفرین آفرین دقیقاااادوست دارم بیان بهم پیشنهاد بدن ( نه مزاحما) یا جذاب باشم تو نگاه همه ولی رو ندم ...

منم اینطورم در حدی که دوس دارم همه بهم توجه کنن و روم کراش بزنن

icy_floer

ی مدت ی فروشگاهی میرفتم که دو تا فروشنده داشت 

آقا من روی یکی از این ها کراش زدم 

بعد مرتب میرفتم طوری که اینقدر خرید میکردم ورشکسته می شدم 😂💔

خلاصه بعد چند بار متوجه شدم این فرد اصلا توجه خاصی نداره از اونجایی ک مغرورم هستم عین حال و نمیخوام ارزشم پایین بیاد 

ول کردم 

احساس کردم اون یکی خیلی داره احترام میذاره و... گفتم خب کراشم رو عوض می کنم 

بعد ببین خانواده من هم از نظر رفاهی خوبن یعنی اینطور نیست که خودم بیرون باشم تو اجتماع باشم یا تنها برم بیرون 

خلاصه ی شب رفتم ی چیزی بخرم دیدم فرد دوم هم اصلا نگاه نمیکنه و سرگرمه

الان حس شکست عشقی دارم 😂💔😐

منم اینطورم در حدی که دوس دارم همه بهم توجه کنن و روم کراش بزنن

تو چقدر منی!!! 

چند سالته

بری دانشگاه درست میشهب خاطر فشار کنکورم هست

لامصب روی استاد های کنکورمم کراش میزدم 😂😂😂

کیو دید اینطوری! 

فرض کن کرمی دبیر ریاضی یا حتی فرهمندنیا