2777
2789
عنوان

مو فرفریا(گزارش اول)

131 بازدید | 17 پست

خب خب خب سلام

البته اول کار بگم من موام موجدار و مجعده فره فر نیست.

چند تا محصول داخل حمومو بعد از حموم امروز تست کردم که گفتم بیام تجربمو بگم.

البته اینم باید ذکر کنم که بار اول بود ک هرکدومو استفاده میکردمو بقولی گزارش اول استفاده ازشونه

یکم دیگه میام دوستان💖اگر دوست داشتید نظر بزارید ک وقتی شروع کردم لایکتون کنم💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دختر سرزنده و شادی برعکس من افسرده پژمرده

تو مجازی  شسته رفته صحبت کردن ک نشونه ی سرزندگی نیست خانوم خوشگله💖💖💖جیگری مثل شما ک نباید به خودش بگه پژمرده اخه!منم این تاپیکو زدم چون موقع گشتن دیدم چقدر تاپیکای اینجا کمک کنندس گفتم به عوض کمکایی ک گرفتم یچیزی واسه بقیه به اشتراک بزارم

بسیار خب 

بگم ک من موام بلند و خشکه

چند تا نکته مورد موای فر هست که گفتنش اول کار ضروریه:

موی فر نسبت به موای صاف ذات خشک تری داره دوستان واسه همین زودی وز میشه.بخاطر همین اگر بعد از کلییی مراقب دیدید با یه مقنعه ساده یا دراز کشیدن یا حتی گذشت چند سالت مواتون وز شددبه خودتون سخت نگیرید و نگید روتینتون اشتباه بوده.

دوم اینکه موی فر اصلا نباید تو حالت خشک شونه بشه و اینکه کیا شونه بشه رو الان میگم

و سوم اینکه این مراحلی ک میگم روی موای رنگ نشده انجام شده احتمالا تفاوت اندکی موتی رنگ شده خواهند داشت

●توی حمام●

حالا بریم سراغ اصل مطلب

اول مراحلو میگم بعد محصولایی ک دارم امتحان میکنمو میزارم با عکس.

♡ اول اینکه توی حموم کف سرتونو با شامپوی موای فرومیشورید

+دوستان همونجور ک گفتم موی فر خشکه پس ساقش همینکه ابکف شسته شده از کف سر بهش برسه تمیزش میکنه 

♡ دوم اینکه بعد از شامپو ماسک توی حمومتتونو کف دستتون پخش میکنید و از وسط مو تا پایین میکشید اینجا خشک ترین قشمتای موه و واسه صرفه جویی توی ماسک اول اینجا و بعد بالاترو تا ۴ سانتی ریشه ماسک میزنید و بعد از مثلا شونه کردن یا گذشت پنج شیش دقیقه مواتونو ابکشی کنید و سعی کنید همممه ی ماسکو از مواتون نشورید.

+مو نباید غرق ماسک باشه و فقط باید یکم لغزنده بشه

+موعقی که مواتون آغشته به ماسکه مواتونو اسکرانچ کنید که خیلی تو حالت پذیری و جذب مواد کمک کنندس اسکرانچ یلنی مواتونو تو مشتتون بگیرید و به سمت بالا ببرید تو نت ویدیوش هست.

■اینجا یکی از جاهاییه ک با شونه ی دونه درشت میتونید گره ی مواتونو باز کنید.

●بعد از حمام●

♡ اولین قدم بستن مواتون توی حولست پ.با لطافت با مواتون برخورد کنید دوستان و واسه خشک کردنشون چنگشون نزنید تا هرچی فراتون فرم گرفتن بهم نریزن و ماسک به حوله بماسه.

+یکی از جایگزینای خوب بجای حوله واسه موای فر یه پارچه ی نخی تیشرت یا هرچیز نخیه.

+دومین قدم محصولات مراقبتیه

♡وقتی مواتونو از توی پارچه ی نخی دراوردید دوباره اسکرانچ کنید و اولین قدم ماسک بدون ابکشیه.ایندفعه اصلا لازم نیست به اندازه ی ماسکی ک توی حموم زدید مصرف کنید.اندازه ی یه نخود بزرگ برای هر طرف سرتون کافیه و بیشتر به وسط مو و مخصوصا نوک موتون بزنید.

+ لازم نیست حس لزجی احساس کنید

■اینجا هم جاییه ک میتونید مواتونو شونه کنید و تا حمام بعدی از شونه خبری نیست

♡ قدم بعدی کرم مو هست‌ کرم مو هم مثل ماسک مصرف میشه

موقع زدن کرم مو خوب اسکرانچ کنید و بزارید کرم جذب ساقه ی مو بشه

♡ مرحله ی بعدی هم ژله ک کمتون میکنه فراتون بیشتر ماندگاری داشته باشه اینم مثل دوتای قبلی ساتفاده میشه فقط اسکرانچ کردن اینجا مهمتره چون بقولی دارید به فراتون فرم میدید.

♡و در اخر سشوار عزیز

اگه میتونید بدون سشوار سر کنید ک چه بهتر ولی اگر مثل من از سرماحوردنو سردرد میترسید بیاید بگم چیکار کنید

واسه موای فر متاسفانه سشوار با شدت حتی کم مثل سم میمونه پس باید از یچیزی به اسم دیسپانسر استفاده کنیم ک عکسشو میزارم.یچیزی ک بادو پخش کنه و مانع از باز شدن فرا بشه.

اول سشوارو از فاصله ی چند سانتی با شدت باد و حرارت زیاد در حد چهار دقیقه دور سرتون میچرخوند تا ریشه ها خشک شن و بعد از اون شروع میکنید تیکه تیکه مواتونو تو دیسپانسر جمع میکنید و در حد یک دقیقه هر تیکرو با شدت باد کم و حرارت متوسط خشک میکنید.

و تمام موای فرفری شما امادن💃

اینا مراحلی بود ک من امروز طی کردمو با کلی ویدو دیدن بهشون رسیدم

حالا بخوام اختصاصی ترش کنم و مشکلامو بگم مشکلایی ک برخوردم اینا بود

اولا محصولاتی ک ویدوهای خراجی یا پیجا معرفی میکنن واسه موای فر یا خیلی گرونن یا اصلا تو مغازه ها پیدا نمیشن💔

اگه مثل من دارید تازه رسیدگی به موتونو شروع میکنید لااقل اول کار انقدر هزینه منطقی نیست

پس مجبور شدم برندایی جایگزین کنم